Nerozhodnost - levné auto na zimu a před barák

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Pickuper
Letec

Re: Nerozhodnost - levné auto na zimu a před barák

Příspěvek od Pickuper »

ze všech zde zatím zmíněnejch variant je ten Hondamanův Legend rozhodně nejlepší řešení :-bd
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Caddy píše:...v kontextu toho pronajmu mi doslo, jaka je blbost platit nejaky tisice mesicne, aby mi to stalo pred barakem a obcas zajel nakoupit...
tak v tomhle kontextu je blbost vůbec něco na zimu shánět...........pokud ti jde o to zajet nakoupit, do RC, do mekáče atd. tak bych využíval taxíky. Ty prachy za co to chceš pořídit za zimu neprojezdíš a jako bonus to máš zcela bez starostí ;)
Niko nadžanel ko kerdža
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

zalezi, za kolik by to HM nechal....pokud mu to prekazi a nebyl by pronajem drahy, tak by to slo...ja bych se k tomu choval slusne, dokonce i v garazi by to mohlo byt, nenajel bych moc, takze by se nemusela v cene pronajmu odrazet ztrata vysoke hodnoty vozu :D
divx
Adept autoškoly

Příspěvek od divx »

koukám legend ještě jezdí :) měl jsem ho někdy před 2 nebo 3 roky a kupoval jsem ho kvůli výměně převodovky u mýho auta, kdy jsem na měsíc potřeboval něco slušnýho a felícii se mi půjčovat nechtělo a za jinou kategorii bych dal to co za legenda. měl už něco za sebou, ale jezdil, brzdil, i výhřev sedaček fungoval :) pár měsíců jsem pojezdil a pak si ho bral honďák tuším pro bráchu na naučení. jestli mu stojí, určitě se domluvíte, o to auto bylo pečováno víceméně jen v autorizáku a pokud jezdí doteďka, tak bude v podobnym stavu, tahle kombinace je nezničitelná, pořád u nás jednoho takovýho potkávám, mají ho větve a zdá se, že na něho nedají dopustit.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Bych si od Hondy pučil Legenda a nazdar, proč kupovat nějaké vylítané paštiky? :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

divx: Jezdí pořád. A když vidím jak mu chutná, tak asi ještě chvíli bude. Nemocný se rozhodně necítí. :D
Teď ho mám jako hlavní auto na poskakování po Praze. Jen ho využívám velmi zřídka, takže jsem přemýšlel i o variantě, že bych byl chvíli bez vlastního auta.

Deli: Chci moc, takže to vypadá tak, že Caddy bude jezdit v něčem malém s malým motorem a manuálem...
2.9T RWD
Davcza
Autoškolák

Příspěvek od Davcza »

Kolem toho zmiňovaného rozpočtu (10 000) se dá pořídit Sierra s dvoulitrem.... kromě zřejmého (zadokolka s výkonem tak akorát, bez ABS, prostě vysloveně na zimní ježdění :-) ) je to HODNĚ spolehlivé auto, ovšem ale má docela sklony ke korozi
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Fáčko. Slušný se dá koupit i za pět tisíc. Gumy na to stojí nic a váli se všude. A za ty prachy se to dá hned zase prodat dál kdykoliv.
Teď nad tím zrovna taky naboruju.
Kupoval nějaké siery, xantie apod. sice fajn, ale jsou to staré vrány zrovna xantine je elektronikovo peklo. U fáčka to je o pěti kabelech a baterce
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
drgi
Autoškolák

Příspěvek od drgi »

ja mam corollu 1991 1,6 5d hatch, karbec, a nemozem sa stazovat. nastartuje vzdy, zatial sa nic fatalne neposralo, akurat ho zerie hrdza.
co sa tyka pohodlia a komfortu - ak mas zavrete dvere, tak na teba nebude fukat ani prsat. koniec pasaze o pohodli a komforte :D
ale zase tak tragicke to nie je, bude to rozhrkane, vrzgajuce, viac ta bude obtazovat hluk nez otrasy. a plyn je poistkou, ze to predas. teda pokial nezavedu na plyn rovnaku spotrebnu dan ako na benzin a mazut.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive Roadster, 2001 (NBFL), 1.8, 98 000 km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja uz na to mrdam, nekoupim nakonec nic, nerozhodnost je proste me prokleti....a ta predstava, jak neco koupim a jako vzdy se pak objevi deset daleko lepsich aut...kdepak...no a hlavne mi kamos nabidl sve auto na bezplatne zapujceni, ze ho nepouziva, takze mame WIN-WIN :)

Ale kdybych ted mel neco kupovat, tak jsme se zakoukal do tohoto, to je proste parada :)
http://auto.bazos.cz/inzerat/18367564/Lexus-ES-250.php
Odpovědět