BMW 1 M
Re: BMW 1 M
spát můžeš i v autě
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
fakt to je pro mne uplně neskutečně krásný auto, už se těšim na PJ nějakej test )
SSS - vdechne tě do života
Zrovna jsme to dneska resili Zatim to neni jiste, ale snad duben i se srovnanim s M3 E46
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
hm, hm
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Přesně tohle srovnání se dá slyšet ze všech stran, je dobře, že se to chystá v reálupjanda píše:Zrovna jsme to dneska resili Zatim to neni jiste, ale snad duben i se srovnanim s M3 E46
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
už aby to bylo...
Je to blbost,doufam.Moucha píše:parádní parádní, u tohohle člověk i začne uvažovat jestli koupit byt neni blbost
Jedna z mala automobilovych nadeji v nejblizsi dobe. Drzim 1M palce, at nezklame. Pockame na test a pak pripadne sup a objednat
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Budem tu asi za jedineho, ale mne sa to auto nepaci... tak len dufam bude lepsie jazdit ako vizualne posobit.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Co je u mne naprosto neprekousnutelne tak je totalne sportovne-impotentni interier vsech M verzi. Neni to zaujatosti, ale kouknete se na blba sedadla a to, co nabidne koncern vc. audi a to, co nabidne BMW. U Audiny uz jen z tech sicen, dekoru apod. cisi dynamika apod. je jedno, zdaj e to pak show apod. ale eMkove auta by si v tomto zaslouzily vice.
Moucha první offiko 1M bude za necelý měsíc u Vás v HK ve Stratosu, druhá bude na importu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.