Politický koutek
Re: Politický koutek
rozdíl mezi Hassanem a Tomiem?Pickuper píše:.... na Hassanoj mě vadí jenom jeho politická příslušnost. S lidmi tohoto typu nemám problém. Takhle nějak si představuju asimilaciExFun píše:Tomio v tom v Senátu nebude sám http://www.ceskatelevize.cz/volby/senat ... olby-2012/
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pro mne v tom, že Hassan zde vystudoval a usadil se. Okamura vychcaně zkoušel, kde mu bude líp...a jelikož byl na Japonsko příliš bílý a práce popeláře a prodavače popcornu v kině mu nevoněla, tak přišel sem a tváří se, že procestoval celý svět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ano.Honza42 píše:Království.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Tak to jsme dva. Mohli bychom dělat rádce. V tom případě ještě sehnat třetího a bude nám už chybět jen ten král.Volivovej volej píše:Ano.Honza42 píše:Království.
Na krále si netroufám, páč nemám vychování.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Honza: tak já jenom, aby jste se mnou nepočítali...prý jsem hulvát
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já bych klidně královal, ale zase mi chybí charisma.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Ono by Vás to království rychle přešlo, když byste si uvědomili, že králi patří všechen majetek i lidé... To, vážení, zlatí komunisti, než král.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To je pravda. Ubohá všechna ta evropská království - třeba UK, Dánsko, Švédsko… to bych tu fakt nechtěl.
ExFun, WTF man?
ExFun, WTF man?
majkle, to jsou konstituční monarchie. to znamená, že od našeho systému se liší jen v tom, že nevolí prezidenta. Vládu v zemi královny a králové nijak fakticky neovlivňují. Volby jsou tam stejné jako v republikách.
Takže buď chceš úplnou banalitu, nebo prvotní myšlenkou byla romantická představa osvíceného krále, přičemž jsi si neuvědomil výše uvedené a to, že osvícených panovníků bylo mnohem méně než tyranů, despotů a degenů.
Takže buď chceš úplnou banalitu, nebo prvotní myšlenkou byla romantická představa osvíceného krále, přičemž jsi si neuvědomil výše uvedené a to, že osvícených panovníků bylo mnohem méně než tyranů, despotů a degenů.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek