BMW Divize
Re: BMW Divize
Zajímavá anketa, klidně bych z ní udělal samostatný téma, aby zde nezapadla.
E46 323i - 9/10
Jsem z toho auta dost nadšenej
+ umí obstojně řezat zatáčky, ale i být příjemný auto na delší cesty.
+ Užívám si sílu motoru nejenom, když hrábnu do železa, ale po ježdění s malou 1,2 zjišťuju, jak je velkej motor pohodlnej, nemusím pod kopcem podřazovat atd.
+ vzhled - i po 13 letech to umí celkem udělat parádu, když to držím čistý
+ spotřeba - na svůj objem a výkon dokáže jezdit překvapivě za málo, když člověk jezdí plynule
+ zadní náhon - v utažených zatáčkách jsem objevil, jak je pohon na zadek super, krásně to vytahuje ze zatáčky. A po prvním driftu na letišti jsem se smál jak dement a začal se těšit na sníh
- věk - objevujou se načatý místečka na laku, povrzávají sedačky v interiéru
- spotřeba - když blbnu, tak si holt pápne
Celkově významně převažujou plusy nad mínusama, mám svůj povoz rád
E46 323i - 9/10
Jsem z toho auta dost nadšenej
+ umí obstojně řezat zatáčky, ale i být příjemný auto na delší cesty.
+ Užívám si sílu motoru nejenom, když hrábnu do železa, ale po ježdění s malou 1,2 zjišťuju, jak je velkej motor pohodlnej, nemusím pod kopcem podřazovat atd.
+ vzhled - i po 13 letech to umí celkem udělat parádu, když to držím čistý
+ spotřeba - na svůj objem a výkon dokáže jezdit překvapivě za málo, když člověk jezdí plynule
+ zadní náhon - v utažených zatáčkách jsem objevil, jak je pohon na zadek super, krásně to vytahuje ze zatáčky. A po prvním driftu na letišti jsem se smál jak dement a začal se těšit na sníh
- věk - objevujou se načatý místečka na laku, povrzávají sedačky v interiéru
- spotřeba - když blbnu, tak si holt pápne
Celkově významně převažujou plusy nad mínusama, mám svůj povoz rád
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
BMW 330i E90 před FL
- absence držáků na pití pro přední sedadla (fakt mě to irituje)
- nádrž - mám dojezd kolem 500km a to občas je sakra málo
- vrzání středového panelu (opravdu otravné u auta v té ceně)
- absence samosvoru (tu ale asi budu řešit)
- ukazatel "aktuální spotřeby", který je v tomto voze na "výsměch majiteli", jinak to říci nejde, nechápu, proč místo něj není teplota oleje?!
+ motor, motor, motor - je drogou
+ zvuk (především díky koncovce BMW Performance)
+ podvozek - 18tky, široký gumy(žádnej runflat), dobrý tlumiče, stabiky HR a to auto prostě krásně "sedí" a dělá mi radost
+ spotřeba (na R6 prostě dobrá)
+ manuál
+ zadohrab
+ celkově výbava - Německý kupce se toho nebál a je to "f plný" (z 98%)
+ vzhled - prostě se mi má E90 ve Sparkling Graphite líbí a nic mi to nevyvrátí.
Možná výměna ? Max za M3 a to rozhodně není teď aktuální. A i tak by asi "z domu" nešlo a nechám si ho jako "vzpomínku na hezký časy", protože to, co díky EU přichází je na ******* :(
- absence držáků na pití pro přední sedadla (fakt mě to irituje)
- nádrž - mám dojezd kolem 500km a to občas je sakra málo
- vrzání středového panelu (opravdu otravné u auta v té ceně)
- absence samosvoru (tu ale asi budu řešit)
- ukazatel "aktuální spotřeby", který je v tomto voze na "výsměch majiteli", jinak to říci nejde, nechápu, proč místo něj není teplota oleje?!
+ motor, motor, motor - je drogou
+ zvuk (především díky koncovce BMW Performance)
+ podvozek - 18tky, široký gumy(žádnej runflat), dobrý tlumiče, stabiky HR a to auto prostě krásně "sedí" a dělá mi radost
+ spotřeba (na R6 prostě dobrá)
+ manuál
+ zadohrab
+ celkově výbava - Německý kupce se toho nebál a je to "f plný" (z 98%)
+ vzhled - prostě se mi má E90 ve Sparkling Graphite líbí a nic mi to nevyvrátí.
Možná výměna ? Max za M3 a to rozhodně není teď aktuální. A i tak by asi "z domu" nešlo a nechám si ho jako "vzpomínku na hezký časy", protože to, co díky EU přichází je na ******* :(
BMW Driver M-B worker...
Upřímně, to by mě ta tvá 98% plná zajímala, když nemáš ani držáky na pití... Co TV tuner, DAB tuner, Logic7...? Máš?
Obecně výraz "plná výbava" je dost často zneužíváno. V inzerátu má auto kůži a multifunkční volant a hned je "v plné"...
Obecně výraz "plná výbava" je dost často zneužíváno. V inzerátu má auto kůži a multifunkční volant a hned je "v plné"...
vasco: njn, to jsou ta vaše BMW. Já třeba Hondu v plné mám (nic do ní v té době přiobjednat nešlo).
2.9T RWD
No já mám jen 99% plnou... Je to Ctrl+A, včetně těch blbostí jako DAB rádio, které tady ani nefunguje, ale nemám adaptivní tempomatHondaMan píše:vasco: njn, to jsou ta vaše BMW. Já třeba Hondu v plné mám (nic do ní v té době přiobjednat nešlo).
adaptivní tempomat je třeba věc, se kterou jsem se absolutně nesžil. blbé je, že jsem nepřišel na to, jak ho používat jako klasický tempomat (asi to nejde), takže je to pro mě vlastně auto bez tempomatu
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já si zase bez adaptivu už nedovedu představit jízdu...a to nejsem žádný fanda podobných systémů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je strašný - přehlídka plastů. Ještě, že se BMW v nové 5er už pochlapilo.vasco píše:No já mám jen 99% plnou... Je to Ctrl+A, včetně těch blbostí jako DAB rádio, které tady ani nefunguje, ale nemám adaptivní tempomatHondaMan píše:vasco: njn, to jsou ta vaše BMW. Já třeba Hondu v plné mám (nic do ní v té době přiobjednat nešlo).
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
plasty vzal čert, ale těch zbytečností ....
druhá kaplička, idrive, automat, "dřevo"....
druhá kaplička, idrive, automat, "dřevo"....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ad adaptivní tempomat:
mně na tom vadí, že se stačí jen trošku zapomenut a přiblížit se k autu a už to brzdí. případně mě někdo chce předjet a zároveň někoho dojíždím, většinou jsem schopen odhadnout jestli to při stávající konstantní rychlosti vyjde bez brzdění nebo ne, jenže tempomat tě k autu před tebou příliš nepustí a funkce kdy to začně brzdit při přílišném přiblížení mě jendou dostala do celkem nepříjemné situace při předjíždění. a i když už jsem pak byl v protisměru a prázdném pruhu před sebou, tak to sice už nebrzdilo ale nereagovalo na plyn, musel jsem ho pustit a znova přidat. prostě jsem si na to nezvykl.
mně na tom vadí, že se stačí jen trošku zapomenut a přiblížit se k autu a už to brzdí. případně mě někdo chce předjet a zároveň někoho dojíždím, většinou jsem schopen odhadnout jestli to při stávající konstantní rychlosti vyjde bez brzdění nebo ne, jenže tempomat tě k autu před tebou příliš nepustí a funkce kdy to začně brzdit při přílišném přiblížení mě jendou dostala do celkem nepříjemné situace při předjíždění. a i když už jsem pak byl v protisměru a prázdném pruhu před sebou, tak to sice už nebrzdilo ale nereagovalo na plyn, musel jsem ho pustit a znova přidat. prostě jsem si na to nezvykl.
Pravda vyděsí