Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Mě se taky nelíbí (ve smyslu, že jsou i hezčí kola), ale na zimu jsou uplně v pohodě.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Podle mě pohoda - pětipaprsek málokdy co zkazí, není to ani malé, aby to vypadalo jako nákupní vozík, ani moc velké, aby to vypadalo jako žebřiňák - co se jim nezdá?
Rychlost zabíjí!
chlopi, thx za podporu...
že prý je to utopený v rozšířeném R-line podběhu, málo chliniku a hodně gumy a kdesyk cosyk.... je teda fakt, že to má ET35 (v TP je napsáno, že ET má být 43, takové ET ale Dezent RE neumí....)
že prý je to utopený v rozšířeném R-line podběhu, málo chliniku a hodně gumy a kdesyk cosyk.... je teda fakt, že to má ET35 (v TP je napsáno, že ET má být 43, takové ET ale Dezent RE neumí....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
S ET43 by to bylo ještě zalezlejší.
Mě to nijak neuráží, ale znám i hezčí. To je fakt.
Mě to nijak neuráží, ale znám i hezčí. To je fakt.
2.9T RWD
Tak co bys chtěl na VW klubu...jak to není na zemi na dvacítkách, decent voe, tak to není košér
Ain´t nobody got time for that
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Chcelo by to plechace
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Je to hnusné, ale PP nemá vkus, to víme...
Tak jsem si tu diskuzi našel a překvapivě máš skoro pravdu - optimální jsou jenom 19''charger píše:Tak co bys chtěl na VW klubu...jak to není na zemi na dvacítkách, decent voe, tak to není košér
Rychlost zabíjí!
No v případě tiguanu je to bohužel pravda. Jedině velká kola z toho udělají aspoň trochu koukatelné auto, na čemkoli pod 18" to vypadá jak Lada Niva...