BMW 1 M
BMW 1 M
Po sednutí si do auta zakládám samostatné téma.
První pocity:
Z mého pohledu se auto vrátil ke stylu M3 E46 na první pohled vypadá jako decentní coupe, které se dokáže proměnit v ďábla. Sedačky super, řadící páka jako v E46, rychlosti lehce a krátké dráhy. Mezi blatníkem a zadním kolem místo tak na 1-2 prsty. Co mne trochu zarazilo tak to byl celkem velký věnec volantu, čekal jsem menší.
První pocity:
Z mého pohledu se auto vrátil ke stylu M3 E46 na první pohled vypadá jako decentní coupe, které se dokáže proměnit v ďábla. Sedačky super, řadící páka jako v E46, rychlosti lehce a krátké dráhy. Mezi blatníkem a zadním kolem místo tak na 1-2 prsty. Co mne trochu zarazilo tak to byl celkem velký věnec volantu, čekal jsem menší.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Re: BMW 1 M
1M vypadá parádně. Má mít taky takové chujoviny jako start&stop?
1M nadhera!!! Len tam kludne mohli nechat 6valec bez turba
Re: BMW 1M
Když jsem viděl první fotky hotové 1M, tak moje BMW pozitivní srdce opět zaplesalo,udělalo na mě fakt velkej dojem. Doufám, že pojede stejně dobře, jako vypadá. Akorát škoda, že sám to asi nezjistím
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Re: BMW 1M
Fakt krasa! dik za super foto! Udajne predajna cena 50tis eur aspon co som sa pytal na Slovensku Ale to bude urcite za nie plnu vybavu
Re: BMW Divize
Chujoviny mít nebude respektivě tohle auto nemělo na středové konzole na to tlačítko
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Re: BMW Divize
není tlačítko = start&stop už nepůjde vypnoutacer.t píše:Chujoviny mít nebude respektivě tohle auto nemělo na středové konzole na to tlačítko
nestrašte ale pěkné to je
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
parádní parádní, u tohohle člověk i začne uvažovat jestli koupit byt neni blbost
SSS - vdechne tě do života