Politický koutek
Re: Politický koutek
uf uf, dívali jste se na hyde park?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Co jsem zachytil na sociálním Facebooku, někdo z KSČM...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
RSDr. Alexander Černý, poslanec, stínový ministr obrany a lídr KSČM v Ol. krajiExFun píše:kdo byl?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
btw. chápete někdo proč se v době ek. stagnace resp. recese pořizují investice pro armádu?
A proč kua ještě máme při naší pidi armádě min. obrany? Vždyť to vyloženě řve o sloučení s min. vnitra se zadáním zajištění bezpečnosti rep. vnitřní i vnější. Napadá mě jen strach z koncentrace moci ozbrojených složek do 1 místa.
A proč kua ještě máme při naší pidi armádě min. obrany? Vždyť to vyloženě řve o sloučení s min. vnitra se zadáním zajištění bezpečnosti rep. vnitřní i vnější. Napadá mě jen strach z koncentrace moci ozbrojených složek do 1 místa.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
takhle by ti to nepochybně bylo zdůvodněno, kdybys interpeloval např.p.Nečase. Realita bude ovšem taková, že každej potřebuje mít svůj rybník, kde je neomezeným pánem se vším co k tomu patří. Nebo ty by ses dobrovolně vzdal třeba možnosti s partou svých kámošů (plukovníků či generálů) rozhodovat o nákupech v řádech miliard a vzdal by se tím pádem i "funkčních požitků" z tohoto plynoucích? Já myslím, že ne....ExFun píše:Napadá mě jen strach z koncentrace moci ozbrojených složek do 1 místa.
Niko nadžanel ko kerdža
Jenže o existenci samostatného ministerstva nerozhodují generálové... Spíš jde o to, že strany musí z něčeho žít.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
já bych vlivy těhle plukovnickejch a generálskejch sklupin nepodceňoval Navíc vojclové i fízlové jsou taktéž voliči....
Niko nadžanel ko kerdža
Já vím, že podle vzhledu by se nemělo..... ale ať mi nikdo neříká, že to nejsou šílenci. Přece jenom v padesáti člověk už má nějaký odhad i podle toho ksichtu.
čti: výblitekřidičBOB píše:Ex: a co takové slovní spojení: politicky korektní názor
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.