BMW Divize
Re: BMW Divize
pavproch: diky, mozno som to bol ja, ale ja hladam E60 540i/545i(toto uz asi nie po reakciach)/550i(idealne).
inak znova musim pripomenut ze e46 325i sa drzi cestne a mam to auto rad takze zmena nie je nutena volba, ale skor hladanie moznej alternativy. M som zahodil koli nezmyselnosti tejto volby na kazdodenne auto, a novsie 3er ma nejak neoslovili zatial nijak (aby to niekto nechapal zle, su to dobre auta - ale az tak velku pridanu hodnotu tam nevidim).
Takze keby sa nieco naslo tak E60. Ale len schwarz + M packet
Inak, F30 ani F10 ma zatial vobec neoslovuju (rozumej, nepacia sa mi). To uz radsej E39 v odkaze asi som stara skola
edit: 5er myslim stale V8.
inak znova musim pripomenut ze e46 325i sa drzi cestne a mam to auto rad takze zmena nie je nutena volba, ale skor hladanie moznej alternativy. M som zahodil koli nezmyselnosti tejto volby na kazdodenne auto, a novsie 3er ma nejak neoslovili zatial nijak (aby to niekto nechapal zle, su to dobre auta - ale az tak velku pridanu hodnotu tam nevidim).
Takze keby sa nieco naslo tak E60. Ale len schwarz + M packet
Inak, F30 ani F10 ma zatial vobec neoslovuju (rozumej, nepacia sa mi). To uz radsej E39 v odkaze asi som stara skola
edit: 5er myslim stale V8.
E46 325i + E60 550i
anketa
ahoj majitelia BMW. ANKETA !
zaujimal by ma nazor majitelov BMW na spokojnost so svojim autom. 1az10/10. Komentare len k tomu s cim ste nespokojni a nazor na pomer kedy by uz clovek mal premyslat nad zmenou
takze zacnem ja:
e46 325i FL: 7/10
- vykon (mrzi ma ze som nevybral 330i)
- Mpacket
- nejaka moralna zastaralost - predsa je to auto uz starsie, tu citim ale paradox, novsie 3er ma neoslovili, takze by som rad nieco novsieho ale bohuzial nedokazem si vybrat.
- velkost - momentalne hladam 5er (540i/550i) ale skor koli rodine, 2 deti, u E46 je to na hrane.
pomer ku zmene u mna 6(7)/10
Nebudem vymenuvavat pozitiva, toto nie je sucastou anktety
Budem zvedavy na spokojnost ostatnych, co clovek to rozne preferencie
zaujimal by ma nazor majitelov BMW na spokojnost so svojim autom. 1az10/10. Komentare len k tomu s cim ste nespokojni a nazor na pomer kedy by uz clovek mal premyslat nad zmenou
takze zacnem ja:
e46 325i FL: 7/10
- vykon (mrzi ma ze som nevybral 330i)
- Mpacket
- nejaka moralna zastaralost - predsa je to auto uz starsie, tu citim ale paradox, novsie 3er ma neoslovili, takze by som rad nieco novsieho ale bohuzial nedokazem si vybrat.
- velkost - momentalne hladam 5er (540i/550i) ale skor koli rodine, 2 deti, u E46 je to na hrane.
pomer ku zmene u mna 6(7)/10
Nebudem vymenuvavat pozitiva, toto nie je sucastou anktety
Budem zvedavy na spokojnost ostatnych, co clovek to rozne preferencie
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
E46 325i preFL: 9/10
- vykon vid. Jancsi...clovek by asi vzdy chcel viac
- absencia Mpacketu (to najdolezitejsie...sedacky uz poriesene su)
- noLSD hlavne za horsich adheznych podmienok by bodlo aby hrabali obe kolesa, ne len jedno (no zatial som sa dostal vsade)
- nenajditelny gremlin v motore...tie otacky ne a ne posluchat...
- relativne vek a km...obcas sa uz ozve palubka a kazia sa drobnosti kt. ma ale slusne vytacaju...(jezko, olej. merac, svieti otvoreny kufor - zlomeny kabel, ĽZ okno)
- absencia 6-ky na dlhe nudne dialnicne presuny
- dve auta na trhu...jazdene Z3 Coupe...nove GT86/BRZ
pomer ku zmene 1/10 - 325i mi este asi dlllllho ostane za co som rad, nejsou lowe na vymyslanie
- vykon vid. Jancsi...clovek by asi vzdy chcel viac
- absencia Mpacketu (to najdolezitejsie...sedacky uz poriesene su)
- noLSD hlavne za horsich adheznych podmienok by bodlo aby hrabali obe kolesa, ne len jedno (no zatial som sa dostal vsade)
- nenajditelny gremlin v motore...tie otacky ne a ne posluchat...
- relativne vek a km...obcas sa uz ozve palubka a kazia sa drobnosti kt. ma ale slusne vytacaju...(jezko, olej. merac, svieti otvoreny kufor - zlomeny kabel, ĽZ okno)
- absencia 6-ky na dlhe nudne dialnicne presuny
- dve auta na trhu...jazdene Z3 Coupe...nove GT86/BRZ
pomer ku zmene 1/10 - 325i mi este asi dlllllho ostane za co som rad, nejsou lowe na vymyslanie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Hezký nápad s tou anketou, jestli můžu, tak se taky přidám
BMW 630CS r.v. 1976
Nejlepší vlastnosti:
- je to krásné staré auto
- R6 benzín atmo karburátor navíc s ostřejší "rallyovou" vačkovou hřídelí (jinak tuning veteránů nesnáším, ale tohle není vidět a stejně jsem potřeboval novou)
- zvuk
- brzdy
- na 16" kolech to sedí líp, než by člověk čekal...
- ... na 14" (pneu 195/70 R14 ) je to nejpohodlnější auto co znám z hlediska filtrace nerovností
Nejhorší vlastnosti:
- je to stará plečka
- rezne a pořád se na tom něco se*e, i když asi za polovinu problémů můžou mechanici
- nemá klimu
- jen čtyřkvalt a hrozně nakrátko, takže na dálnici to strašně moc točí, uvažuju o prodloužení stálého převodu v diferenciálu
- bezrámová okna už od 100 km/h ohavně hučí a nedá se s tím nic dělat
Výměna: 0 (dokud budu mít co jíst, tak ho neprodám)
BMW 630CS r.v. 1976
Nejlepší vlastnosti:
- je to krásné staré auto
- R6 benzín atmo karburátor navíc s ostřejší "rallyovou" vačkovou hřídelí (jinak tuning veteránů nesnáším, ale tohle není vidět a stejně jsem potřeboval novou)
- zvuk
- brzdy
- na 16" kolech to sedí líp, než by člověk čekal...
- ... na 14" (pneu 195/70 R14 ) je to nejpohodlnější auto co znám z hlediska filtrace nerovností
Nejhorší vlastnosti:
- je to stará plečka
- rezne a pořád se na tom něco se*e, i když asi za polovinu problémů můžou mechanici
- nemá klimu
- jen čtyřkvalt a hrozně nakrátko, takže na dálnici to strašně moc točí, uvažuju o prodloužení stálého převodu v diferenciálu
- bezrámová okna už od 100 km/h ohavně hučí a nedá se s tím nic dělat
Výměna: 0 (dokud budu mít co jíst, tak ho neprodám)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Diky za prispevky ohladom vymeny - asi ste videli uz toto video:
http://vimeo.com/44666145
strasne sa mi paci a ano, aj ja mam sto chuti si to svoje nechat a jazdit v nom tak ja v tom videu aj po 20 rokoch
http://vimeo.com/44666145
strasne sa mi paci a ano, aj ja mam sto chuti si to svoje nechat a jazdit v nom tak ja v tom videu aj po 20 rokoch
E46 325i + E60 550i
630CS
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
A po 40 rokoch taktojancsi píše: strasne sa mi paci a ano, aj ja mam sto chuti si to svoje nechat a jazdit v nom tak ja v tom videu aj po 20 rokoch
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
E85 Z4 2.5si poFL: 9/10
Nepokojny nemam byt s cim. Auto 100%-ne plni svoju funkciu. 3.0si by mozno nahnala par sekund na slalome, ale toto nie je vec, ktora by mi lezala v zaludku.
Pomer ku zmene: 8/10
Nasledovnik CAYMAN S. Srdcova zalezitost a vnutorna potreba posunut sa do vyssej ligy co sa rychlosti tyka.
Nepokojny nemam byt s cim. Auto 100%-ne plni svoju funkciu. 3.0si by mozno nahnala par sekund na slalome, ale toto nie je vec, ktora by mi lezala v zaludku.
Pomer ku zmene: 8/10
Nasledovnik CAYMAN S. Srdcova zalezitost a vnutorna potreba posunut sa do vyssej ligy co sa rychlosti tyka.
beaumont: to auto musi byt 10/10.
inak u mojej E46 325i menim pomer na 8/10. Som si uvedomil jak mam to auto rad
inak u mojej E46 325i menim pomer na 8/10. Som si uvedomil jak mam to auto rad
E46 325i + E60 550i
a co ostatni? pavproch, Bond, ako vidite svoje auta, 330i touring, z4M, 550i?
E46 325i + E60 550i