Pneu koutek
Re: Pneu koutek
fšici ve firmě už přezuli, enem brambor aji leguán až asi zítra nebo pozítří...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mě včera dorazily Nokian WRA3 nonRFT a ty jsou Made in Russia.honziss píše:Ja uz mam ve sklepe Nokian WRA3 RFT. Po lonske velmi dobre zkusenosti s WRG2 snad nebudu zklamanej. Na gumach je napsano Made in Finland, by me zajimalo jak moc je to pravda
Tak Nokian má jeden závod ve Finsku a jeden v Rusku, takže to asi souhlasí Pokud stihnu do konce měsíce objednat, tak jdu rovnou přezouvat
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě Conti zklamalo především svou hlučností (v zimě i v létě) a také faktem, že vzorek téměř mizí před očima.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mizící vzorek mně nezajímá. Zajímají mně pouze jízdní vlastnosti
To mě zase mizící vzorek zajímá,ale jízdní vlastnosti taky.Aspoň podle testů vychází, že většina pneumatik s dobrými jízdními vlastnostmi má dobré hodnocení opotřebení.Ono taky dost záleží na tom,jak člověk jezdí že
Nokian W+ jsou za slušnou cenu, bude to lepší než Barum Polaris?
strucny dotaz - kdyz maji gumy toto oznaceni, policajti mi muzou v zime polibit, sos, ze? Vim, ze to nejsou ultra zimaky, ale ja stejne do sracek jezdit nehodlam, jde mi jen o to, ze az pojedu do kauflandu na nakup po maximalne mokre silnici, tak abych vedel, ze nemuzou mit kecy o predpokladane namraze apod