Táhneme na Brusel
Re: Táhneme na Brusel
@pavproch
souhlasím s tebou, aniž je to názor jednoho člověka s 80% je to i můj. Ještě bych si dovolil poznámku. u jakéhokoli motoru bude účinnost vždy jenom 20% a kdyby nebilo benzínu a nafty pak všichni jezdíme na elektřinu a bez baterek. Zrychlení 0 - 100 3s. Ale hold daně platit musíme a státu to pomáhá....
souhlasím s tebou, aniž je to názor jednoho člověka s 80% je to i můj. Ještě bych si dovolil poznámku. u jakéhokoli motoru bude účinnost vždy jenom 20% a kdyby nebilo benzínu a nafty pak všichni jezdíme na elektřinu a bez baterek. Zrychlení 0 - 100 3s. Ale hold daně platit musíme a státu to pomáhá....
připomnělo mi to když jsem šel po ulici v Bangkoku, kde diesely prakticky nejezdí (mimo autobusů) vedle byla šestiproudá silnice, zácpa kvůli křižovatce a přitom tam bylo relativně ticho, u nás je to vždycky rachot jak kráva, pár tédéíček a člověk neslyší vlastního slova. (totéž kalifornie)pavproch píše:tohle by mělo být povinnou četbou už na základní škole....
btw: momentálně jezdím s CR dieselem
Naposledy upravil(a) Brus dne čtv 20 zář 12:12, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
ono to sice není "eko", ale semdle to pasuje...
Klaus zase jednou poslat Barosa tam, kam patří - do prtele....
Klaus zase jednou poslat Barosa tam, kam patří - do prtele....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Silnice všechny hezký, najít tam kus rozbitý silnice nebude jednoduchý (neviděl jsem žádnou a to ani trochu, včetně malých silniček od nikud nikam...), ale to co tam mají za k******y není ani možný - mimo úzkejch silnic (což by mě ani ve snu nenapadlo, že to tak ještě před nedávnem nebylo) mají všelijaký "zlepšováky" ala zničeho nic bezdůvodně vytvořená zatáčka na rovný silnici, kovový sloupky u prostřed silnice, tak aby člověk musel zpomalit na 15kmh, aby je objel, ve vesnicích (ale někde i mimo obec) retardéry z kostek (poměrně dost vysoký), opět je nutný (i s obyčejně vysokým autem) zpomalit a to hodně -i když u tohohle na to místní už celkem slušně se**u a hodně z nich je přejíždí v poměrně velký rychlosti, že auto skočí jak koza a další blbosti tohoto typu...pavproch píše:Bruselu (a Amsterdamu) čest!
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A safra, zrovna trpím nad větší sestavou, kde se moje současná grafika kouše natvrdo. To abych nákup nového compu uspíšil. I když jak vidno, s průmyslem se v EU asi stejně do budoucna nepočítá.
Faktem je, že automobilový průmysl plýtvá daty kvůli tomu, že si oblíbil tvary v obecných plochách. Kdyby EU nařídila všechno hranatý, strašně by se ušetřilo nejen na výpočetním výkonu, ale i na datových úložištích a přenosech.
Faktem je, že automobilový průmysl plýtvá daty kvůli tomu, že si oblíbil tvary v obecných plochách. Kdyby EU nařídila všechno hranatý, strašně by se ušetřilo nejen na výpočetním výkonu, ale i na datových úložištích a přenosech.
"Nějakým způsobem se zkrátka k pánům v Bruselu doneslo, že v počítačích je jakási grafická karta, jejímuž účelu zcela nerozumějí, ale po stránce regulací je to pole neorané, a tak se do něj před zimou pustili."
trefné
trefné
Pravda vyděsí
kukněte na lžidnes na Jaklovo <EU> triko....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
LOL kde sa take da zohnat? Take nutne potrebujem
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...