Bmw m3 e92 " manual vs DCT "??
Re: Bmw m3 e92 " manual vs DCT "??
zadni desticky na vymenu po 6000 jsou docela mozne. staci nevypnout stabilizaci a jezdit s tim jak magor. DSC je odrovna velmi rychle.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
" koupeno v cz" toto auto se pry kupovalo v cz, ale objednane bylo v nemecku, jelikoz se u nas jeste v roce 2007 neprodavalo, tot pry prvni odpoved. Podle vinka ma kolem deseti zaznamu z nasich servisu a nejak to i kilometrove sedi. tak ja vam nevim nevim:(
Naozaj ja som len amater a posudzujem to podla svojho auta Kiez by to bola vsetko pravda a len moje amaterske pochybnosti Prajem ti aby si kupil top kus a nemal snim zbytocne problemy Aj ten olej ako pisal Vasco dva roky bez vymeny tak bud nedaval orazit servisku a kaslal na to ale vacsinou take auto kupi fanusik a ten sa podla toho aj on stara aj ked pani miliardari pozeri si ho kupia z jednej vyplaty a kaslu na orazenie servisky atd aj takych poznam
Na tohle konkrétní auto jsem se detailněji nedíval (krom inzerátu), ale jinak v tomhle bazaru kupoval auto i kamarád a byl maximálně spokojen. Je to teda jen 1 zkušenost, ale tak, alespoň je pozitvní. Byla to ale 330d E90 a ne M3 no. A jinak s těma destičkama souhlasím, ta výměna tam je klidně reálná, když s tím člověk jezdí trošku "svižněji". Akorát záleží, zda to nebyla jízda typu "lakýrka" - Studený start, vohulit to voe ať rajdy čumí, bez prohrabu nejedu - semafor voe, brzda jak cyp počkat na oranžádu, pohledem vyzvat borečka vedle mě a ukázat mu, že já jsem tu nigga king pyco.... To pak ty auta nejsou moc v pořádku.
BMW Driver M-B worker...