IT poradna
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: IT poradna
Jo - možná je ten předešlý text trochu nekoherentní, psal jsem ho z iPhonu.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
No jednak jsme byli u počítačů.
Druhak je těžké, když je jednomu tleskáno za to, za co je druhý postihován
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-800_en.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/European_U ... ition_case
Druhak je těžké, když je jednomu tleskáno za to, za co je druhý postihován
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-800_en.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/European_U ... ition_case
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ale podle mě je to cesta do pekel.
Ideální je diversifikce - jeden dělá systém, druhý HW, třetí internetové služby, čtvrtý obchod s programy.A všichni co nejotevřeněji s max. sdílením a obecné standardy. Minimální koncentrace informací a tedy i moci. Prostě opak toho, co dělá sračkoidní Apple.
Ideální je diversifikce - jeden dělá systém, druhý HW, třetí internetové služby, čtvrtý obchod s programy.A všichni co nejotevřeněji s max. sdílením a obecné standardy. Minimální koncentrace informací a tedy i moci. Prostě opak toho, co dělá sračkoidní Apple.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
ad jednak: Ne, nebyli. Tys zmínil Android jako první.
ad druhak: S ballot screenem ve Windows jsem nikdy nesouhlasil. A to ne jenom principielně, že to vzešlo z EU; je to prostě nonsens. V OS X mám taky Safari a nikdo mi nenutí alternativy, když je nechci. Tak by to mělo ve všech systémech zůstat.
ad druhak: S ballot screenem ve Windows jsem nikdy nesouhlasil. A to ne jenom principielně, že to vzešlo z EU; je to prostě nonsens. V OS X mám taky Safari a nikdo mi nenutí alternativy, když je nechci. Tak by to mělo ve všech systémech zůstat.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Pokud jde o shromažďování informací, Applu se vůbec nebojím, jelikož už mám email u Googlu, používám jeho vyhledávač a hojně i YouTube. Google má o mně už tolik informací, co Apple ani nikdo jiný mít nebude. Pokud mám někam soustřeďovat svou paranoiu, tak primárně určitě směrem k Mountain View.
Doteď mi to, co jsi psal nevadilo a nebral jsem to zaujatě... Tohle ovšem zaujaté je. Maximální koncentraci informací a moci má Google, takže to nedělá jen Apple. Jen Googlu se některé věci (mobil/netbook) nepovedly, ale to neznamená, že to nezkusí znovu. Prostě tohle, co jsi napsal jsou jen zaujatosti....ExFun píše:Ale podle mě je to cesta do pekel.
Nicméně k tomu, co jsi psal dříve: Ano, Apple vede v marketingu atd a to za něj dá nejméně peněz. Takže to umí efektivně a spíš si za to zaslouží uznání.
BMW Driver M-B worker...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uznání už si ovšem nezaslouží jeho zákazníci, protože marketing je jen oblbování zákazníků.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
@ NoSwear> Jsi sympaťák. Bohužel prostě jsou a budou lidi, co vymyslí jakýkoli nesmysl, aby mohli hanět nějakou značku. Je to takovej převrácenej fanatismus. A ještě mají pocit, že ty o tom musíš automaticky smýšlet stejně vyhroceným způsobem. Pravda, někdo to dělá. Já třeba koupí produktů Apple nepřestal mít automaticky rád Windows, ani mi nevadí mobily jiných výrobců. Dokonce bych byl rád, aby Apple zůstal v té pozici alternativy vůči dominantnímu Windows a Androidu.
Já jsem proti Applu po svých velkých zkušenostech s ním opravdu zaujatý. Žádné jiné výrobky nebyly pro mě takovým zklamáním. A všechny proklamované vlastnosti byly jen lží. A nešlo jen o mé Apply, ale celá firma jede na applu.
To že si Google s Applem nemají co vyčítat, není omluva ani jednoho. BTW. na Google zatím neprasklo, že by trackoval uživatele. Čímž se Googlu nezastávám. Jen jsem bytostně přesvědčen, že Apple nemá tak geniální a výjimečně úspěšný marketing kvůli genialitě svých lidí, ale jsem přesvědčen, že zneužívá data svých uživatelů.
To že si Google s Applem nemají co vyčítat, není omluva ani jednoho. BTW. na Google zatím neprasklo, že by trackoval uživatele. Čímž se Googlu nezastávám. Jen jsem bytostně přesvědčen, že Apple nemá tak geniální a výjimečně úspěšný marketing kvůli genialitě svých lidí, ale jsem přesvědčen, že zneužívá data svých uživatelů.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
že já sem sem ten dotaz vůbec dával, dyk vy ste si schopni navzájem roztrhat občanky quli nějakého posratého OS....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.