IT poradna
Re: IT poradna
Ale Majkle. Prostě názor. Nebo člověk musí před každý názor napsat IMO, aby byl ušetřen takových reakcí?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Třeba. Nebo vypustit fráze jako "ať si myslí kdo chce, co chce". Nebo takový nesmysly nepsat vůbec.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Promiň že jsem se dotkl Tvé ještě nadšené jablečné duše. Ono to přejde.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Mně se nemáš za co omlouvat, protože mě se to nijak nedotklo a nežiju v přesvědčení o nadřazenosti OS X. Prostě jsi plácnul blbost v diskuzi, kde jsme řešili nablblý rozpoznávání hardwaru, naprosto bez pointy. Vadí mi to a je fuk, o kterým systému to napíšeš.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Ano, názor jednoho může pro někoho být blbost. Leč věz, že ač krásná žena je pro každého jiná, i tak existuje jedna, která má v daném roce korunku Miss Universe a můžeš s tím jedině nesouhlasit, ale to je to jediné, co s tím můžeš udělat.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Střílíš slepými. Víš, že jde o prezentaci toho názoru, nikoli o názor jako takový. A ještě horší je, když myslíš, že ostatní nad tím musí smýšlet stejně. Kupodivu ne - v tomhle světě přežiju bez toho, že bych musel věřit, že je jeden systém lepší než druhý, a ještě hledal nefunkční analogie v povrchních soutěžích krásy. Když si z každého chlívku vyberu pro sebe, jsem šťastnější.
Kluci, vím co píšu, proto jsem PPmu napsal to, co jsem napsal, WIN 7 vám tohle třeba dělá automaticky, ale záleží hlavně na ovladačích grafiky, ta určuje, jak s porty (grafickými) bude pracovat a co systém rozpozná/nastaví. Takže ne u každého je to automatické.
Jinak W7 nejsou určitě nejlepší systém (respektivě se nedá říci, který nejlepší je) a o omezenosti "jabka" se tu můžeme přít hodiny a nic to nevyřeší(ano jsem jejich user, ale z trošku jiných důvodů). WIN jsou prostě pouze nejvyužívanější OS, ale každý potřebuje něco jiného. I já osobně je mám v dualbootu například kvůli programu na statistiku. Ale zase na video/hudbu jsou lepší editační programy pro OS X a proto ho využívá většina fotografů, grafiků, muzikantů (čti ve světě, v čr je vždy vše jinak. ). Každý ať si najde to svoje a ostatní "nešpiní".
Jinak W7 nejsou určitě nejlepší systém (respektivě se nedá říci, který nejlepší je) a o omezenosti "jabka" se tu můžeme přít hodiny a nic to nevyřeší(ano jsem jejich user, ale z trošku jiných důvodů). WIN jsou prostě pouze nejvyužívanější OS, ale každý potřebuje něco jiného. I já osobně je mám v dualbootu například kvůli programu na statistiku. Ale zase na video/hudbu jsou lepší editační programy pro OS X a proto ho využívá většina fotografů, grafiků, muzikantů (čti ve světě, v čr je vždy vše jinak. ). Každý ať si najde to svoje a ostatní "nešpiní".
BMW Driver M-B worker...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Už i řada tvůrců u nás na ty jabka pomalu dochází. Bohatá programová výbava je už i na iOS. Na iPhonu jsem si k hudební tvorbě zatím jen přičuchl, ale čím dál víc je vidět iPady jako hudební nástroje. Teď v listopadu jedeme na Orbital, tak tam na to kluky taky uvidíme hrát.
Já se zatím iPadu bráním, i když bych ho v tomhle dost využil. Ale dávat 10k za zařízení, co umí vlastně to samé jako to, co už mám v kapse, se mi teda nechce. Jako začínajícího hudbytvůrce mě nikdo nesponzoruje.
Já se zatím iPadu bráním, i když bych ho v tomhle dost využil. Ale dávat 10k za zařízení, co umí vlastně to samé jako to, co už mám v kapse, se mi teda nechce. Jako začínajícího hudbytvůrce mě nikdo nesponzoruje.
Mně jabko přilákalo hlavně tím, že bylo jiné a že se tvrdilo, že se na něm střihají profi filmy. Jako skoro všechno u jabka to byla jen marketingová, byť komunitně šířená lež. Studia používají speciální většinou linux-based custom NLE.
Majkl: a to je o Applu nebo o komunitě kolem něj? Navíc je rozdíl systém a programové vybavení.... Což jsi teď s radostí velmi nešikovně pomíchal. Navíc - jsi si jistý, že stejné programy nejsou pro W nebo Android? Nebo jen vidíš všude u Tvých vzorů Apply a máš tedy pocit, že na ničem jiném to není. Protože jestli je Apple v nečem nejlepší, tak v marketingu a product placementu. Např. zastoupení Apple ve filmech vůbec neodpovídá jejich tržnímu podílu.
Majkl: a to je o Applu nebo o komunitě kolem něj? Navíc je rozdíl systém a programové vybavení.... Což jsi teď s radostí velmi nešikovně pomíchal. Navíc - jsi si jistý, že stejné programy nejsou pro W nebo Android? Nebo jen vidíš všude u Tvých vzorů Apply a máš tedy pocit, že na ničem jiném to není. Protože jestli je Apple v nečem nejlepší, tak v marketingu a product placementu. Např. zastoupení Apple ve filmech vůbec neodpovídá jejich tržnímu podílu.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nepomíchal jsem to, programy, platforma, ekosystém - o tom to je. Mně jiná platforma to samý nenabídne. Pro Android ty programy nejsou, androidí telefony mají navíc jen microUSB, takže nenabídnou ani propojení s širším příslušenstvím. Pro Windows Phone není už vůbec nic. Nikomu to nenutím, ale nevím, proč bych vymejšlel překomplikovaná alternativní řešení, když tu mám platformu, kde je všechno jak na dlani, obrovská programová podpora, konektivita a komunikace mezi zařízeními. Pro mě nezměrný pohodlí, kterýho jsem v předešlých systémech nedokázal dosáhnout. Není to ani rok, co jsem je používal.