IT poradna
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: IT poradna
Navíc to umí pracovat s různými rozlišeními zároveň, to dřív možné nebylo.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
W7 jsou prostě super, ať si myslí kdo chce, co chce. Nic lepšího aktuálně není.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
moje w7/32 si teda nepřizpůsobí.... když sem to (na základě tady výše uvedených infromací... kuju) připíchnul na jediný mně v tuto chvíli dostupný LCD monitor (1024x768px), tak se žádné automatické přizpůsobení nekonalo, noťas natvrdo zobrazoval stále v režimu 1280x800px... čili sem viděl jenom středovou část obrazu z displeje noťasu.... no neva, kupim 1440x900 a uvidíme...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
predpokladam, ze ho pripojujes pres analog. pak nic z toho, co zminuji hosi vyse neplati. na to se to musi pripojit digitalne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jak jsem psal - mně to funguje i při VGA kabelu
W7 64-bit Pro
W7 64-bit Pro
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Pokud nefunguje - stačí kliknout pravým na volné místo na ploše -> display resolution -> přepnout se na 2 display a zvolit nativní rozlišení displeje
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
take zalezi na monitoru. neni uplne pravidlem, ze se pres vga umi identifikovat. jinak samozrejme, nastaveni vlastnosti zobrazeni je velmi jednoduche.
Autoforum.cz
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tak spíš jsem se taky ještě nesetkal se situací, že by se to po připojení přes VGA hned nechytlo. Při tom množství všelikerého příslušenství, ale nevylučuju, že se to stane. Na rozdíl od ExFuna nemyslím, že je Win7 nejlepšejší systém na světě.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Linux je moc geek, Mac OS je neproduktivní, nerobustní, omezená hračka, takže toho moc jiného než W7 nezbývá...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Přít se s tebou nebudu. Nemám všechny aktuální verze všech OSů vyzkoušené a patent na všeobecně platnou pravdu mi taky chybí.