BMW Bychl nebo Base?
BMW Bychl nebo Base?
Stěhování se blíží, tak půjdu za chvíli objednat auto.
Původně jsem mířil k Bychlovi, kam mám doporučení od někoho odtud. Ale až se přestěhuju, tak to budu mít asi 10 minut pěšky k Base. Samozřejmě jsem líný, času málo a blízkost je dobrá.
Takže máte někdo praktické zkušenosti s Bychlem nebo Base?
Původně jsem mířil k Bychlovi, kam mám doporučení od někoho odtud. Ale až se přestěhuju, tak to budu mít asi 10 minut pěšky k Base. Samozřejmě jsem líný, času málo a blízkost je dobrá.
Takže máte někdo praktické zkušenosti s Bychlem nebo Base?
Re: BMW Bychl nebo Base?
Bychl řepáci, Base amatéři...takze zbývá leda Invelt
Invelt urcite ne, viz moje zkušenosti: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=1193
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
myslím, že servis je momentálně všude prašt jako uhoď .... bohužel. Z pohledu koupě auta bych šel tam kde mi dají nejnižší cenu/nejlepší financování/pojištění
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
BMW Niederlassung Dresden
Kdyby byl zájem, mohu předat kontakt...
Tak pošli SZ, pokud tam máš nějaký kontakt.vasco píše:BMW Niederlassung Dresden
To by už muselo být sakra výhodnější - ještě bych musel zaplatit někoho, kdo by mi udělal papíry ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to zrovna! Tam bych si dobrovolně nekoupil ani kolo! O servisu ani nemluvě!retron píše:Bychl řepáci, Base amatéři...takze zbývá leda Invelt
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže už ani Bychla tak moc nedoporučíš?acer.t píše:myslím, že servis je momentálně všude prašt jako uhoď .... bohužel. Z pohledu koupě auta bych šel tam kde mi dají nejnižší cenu/nejlepší financování/pojištění
Z pohledu nákupu auta mám zkušenosti stále dobré, jen ten servis je na pytel všude
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Jak to nakonec dopadlo?honziss píše:Invelt urcite ne, viz moje zkušenosti: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=1193
TSs