Seat cordoba 2001
Seat cordoba 2001
Zdarec , další problém. Z ničeho nic mi začalo auto při jízdě vydávat divný zvuk , je to jenom , když mám sešláplý plyn. Je to takový zvuk jako když má někdo prasklý výfuk , nebo někdo to má jako frajeřinu tenhle zvuk. Ale ten můj vychází z motoru a hned potom mi v koloně začala svítit kontrolka teploty , byla nějákých 110 stupnu ... a potom začala i svítit kontrolka oleje. ale to bylo tím že mi auto nechladilo , zjistil jsem že se mi netočí ventilátor chlazení motoru ... kde může být problém?
Re: Seat cordoba 2001
prvni co me prislo na mysl byla prasklá hlava, ale ani nevim proč
Okolo té teploty to bude něco jako termostat, možná zaseklá samotná sahara, ale teda nevim co s tim divnym zvukem. Neco na ten zpusob vydavala felda s prdlyma parohama (svody vyfuku) a zaroven to v aute i smrdelo vyfukovejma plynama, kdyz si topil. Nebo to fakt bude prasklý výfuk. Stačí i malinká dirka.
Asi sem ti moc nepomoh co:D
Okolo té teploty to bude něco jako termostat, možná zaseklá samotná sahara, ale teda nevim co s tim divnym zvukem. Neco na ten zpusob vydavala felda s prdlyma parohama (svody vyfuku) a zaroven to v aute i smrdelo vyfukovejma plynama, kdyz si topil. Nebo to fakt bude prasklý výfuk. Stačí i malinká dirka.
Asi sem ti moc nepomoh co:D
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou