Telefonologie
Re: Telefonologie
ty je ještě financuješ, no pěkně já včera přemýšlel, jestli ještě nemám někde splašit bílou N9
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Tak to je drsný - mít peníze měsíc předem. Chápal bych u výrobků na zakázku, ale tohle je tedy ultra rána. Pak nemá mít jabko takové fin výsledky, když má měsíční odběratelské úvěry bez úroku.
Na druhou stranu - z jejich pohledu je to geniální a můžu Applu jen pogratulovat, jak zmasakrovali myšlení svých oveček, že jim na to přistupují.
Na druhou stranu - z jejich pohledu je to geniální a můžu Applu jen pogratulovat, jak zmasakrovali myšlení svých oveček, že jim na to přistupují.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sice to nechápu, proč někdo čeká na telefon měsíc a má ho dokonce zaplacený...vrátil jsem se 1.10. ze zahraničí, vešel do Tmobile prodejny a telefon si zakoupil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
A k čemu jsi dospěl?Deli píše:já včera přemýšlel, jestli ještě nemám někde splašit bílou N9
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Protože samozřejmě hraju na cenu. Scénář výše popsaný byl jediný aplikovatelný na to, abych měl nový iPhone za 3 tisíce korun. Z cen T-Mobilu mi není dvakrát volno - nemluvě o tom, že jim moc nevěřím a určitě tomu na zádíčka malujou svoje logo. To asi ne, ale u Nokia N8 to tak bylo a já ji měnil za čistou.řidičBOB píše:Sice to nechápu, proč někdo čeká na telefon měsíc a má ho dokonce zaplacený...vrátil jsem se 1.10. ze zahraničí, vešel do Tmobile prodejny a telefon si zakoupil...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemalujou...nechci se chlubit, ale mě stál 1,- Kč, což je mimochodem maximální cena, kterou jsem ochoten za dnešní (jakoukoliv) produkci MT zaplatit. Já si na ceny Tmobile stěžovat nemohu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Kdybych chtěl od T-Mobilu mobil za korunu, musím si zaplatit jiný služby... který nechci. Tak proč to hrotit..?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Šak co - stejně jsem otrokem mobilní komunikace, takže jejich služby užívám tak jako tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
No, hlavně od doby, co mám iPhone, už ty GSM služby paradoxně moc nepotřebuju.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak já jo...GSM i datové služby...naopak nemám rád free wifi, ať už je to u nás nebo v zahraničí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time