Telefonologie
Re: Telefonologie
řBob: Jak bys srovnal 4S vs 5? (Btw - už si 5ce koupil nějaké fešné pouzdro? )
řBOB: tak to bude tím signálem,protože u mě v práci je na většině míst tak jedná čárka.A když potřebuji volat,tak musím na terasu.Njn holt stará kamenná budova,která dřív sloužila i jako věznice...
Divný ale je,že se SGS II to bylo v pohodě a ta vydržela ty dva dny uplně v pohodě.
Divný ale je,že se SGS II to bylo v pohodě a ta vydržela ty dva dny uplně v pohodě.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jelen: no, je to hodne podobne...vzhledove se mi libi vic petka. Je asi nepatrne rychlejsi. Ja nehraju hry a takove ty blbosti...mam emaily, telefonuju, WhatsApp a Waze. Vydrz je o neco lepsi nez u 4S, ale je to porad onedayphone.
Zatim je voser, ze na to neni prislusenstvi...takze i pouzdro mam od gear4, co chrani boky a zadni cast. Louis Vuitton jeste pro petku nic nema
sune: divny to mozna je, ale je to tak. Ono SGS3 je hodne na signal citlive. Treba kdyz jedu v aute a mam ho v kapse u kalhot, tak 3/4 cesty nemam signal. Jakmile ho dam do drzaku, tak ok. To samy s iP5 zcela bez problemu.
Zatim je voser, ze na to neni prislusenstvi...takze i pouzdro mam od gear4, co chrani boky a zadni cast. Louis Vuitton jeste pro petku nic nema
sune: divny to mozna je, ale je to tak. Ono SGS3 je hodne na signal citlive. Treba kdyz jedu v aute a mam ho v kapse u kalhot, tak 3/4 cesty nemam signal. Jakmile ho dam do drzaku, tak ok. To samy s iP5 zcela bez problemu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
s tím autem to znám,občas stačí když ho nechám v takový malý kožený tašce co nosím přes rameno a hodím jí na zadní sedačky.po půl hoďce si na to vzpomenu a vyndám to a najednou začnou chodit zmeškaný hovory.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já ten rozdíl v rychlosti určitě pocítím. Než dojde pětka, dočasně jsem downgradoval na záložní čtyřku. Br, jak ta je pomalá… Ale tak jasná, čtyřka je v podstatě jen 3GS s retinou. Fakt mám důvod se těšit.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Volej: tak to pocítíš určitě...mezi 4S a 5 ten rozdíl znát taky je, ale není to nic dramatického.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Zato rozdíl mezi 4S a 4 dramatickej rozhodně byl. Takže se nemůžu dočkat.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
A kdy ho budeš mít?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Čas doručení byl předem stanoven na 24.-30. tohoto měsíce. Moje peníze mají od 1. tohoto měsíce. Bližší podrobnosti poskytne Aleks.