BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Dallen
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Dallen »

Tě odvezu :D
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Snowman000 píše:Ahaaa, tak ja som bol v tom, ze sa hlada prave manual - cize buduca vyhladavana klasika takymi uchylmi ako ja ;))
U svojej 325i som s manualom spokojny, aj u uvazovanej M3 by som bral manual. Ale uz u takeho vacsieho auta s velkym objemom je u mna automat ideal. Paci s ami to pohodlie riadenia, a aj ten zvuk V8 v spojitosti s automatom mi pride fantasticky :-)

inak s nakupom neponahlam, len po 4 rokoch by som rad nejaku zmenu. Inak s trojkou dodnes maximelne spokojny, takze ked sa nic v dobrej cene nenajde, chvilu rad vydrzim.
E46 325i + E60 550i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak ja som zase posadnuty manualom a bral by som ho aj do tej najpohodlnejsej americkej "lode" (tym som u Caddyho asi za kacira ;)) ), ale nikoho volbou neopovrhujem a kto si to plati, ten je sef :)

Kazdopadne by som tej 550i s manualom dal sancu, treba aspon vyskusat a verim, ze bude V8 a manual ukaze svoje caro ;)

Len taka otazka OT...budes niekedy s 325i v BA? Nezazil som totiz inu E46 325i a chyba mi porovnanie, ako je na tom zle/dobre ta moja...hm? :) Diky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dallen píše:Tě odvezu :D
alficí?

tak to potom z rožnova pojedeš sockou Ty.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Snowman: do takeho auta za mna manual fakt nie :-) Ale chapem aj druhu stranu.

Inak ja jazdim tak kazde 2 mesiace Praha - Bratislava - Budapest - Miskolc - Streda nad Bodrogom :-) Ked pojdem nabuduce, napisem predom a mozme spravit kratke stretnutie :-)
E46 325i + E60 550i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Chapem aj ja...aspon viac manualnych aut pre mna/nas ;)
Zazil som urcity cas S55 AMG a jedinou chybou bol 5st. automat a to bola jedina cast ktora robila problemy...s manualom by som asi nevahal a menil :x

OK...dohodnute, ja ak by som mal cestu smer Praha dam vediet, niekedy beham tiez tym smerom :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

E46 325i + E60 550i
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Automat do 5 proč ne, naopak. To auto stejně není primárně určeno na blbnutí.
Navíc řazení u BMW (myšlena hlavně 3, ale i 5) není žádná hitparáda, co se požitku zasouvání kvaltů týče....
Nerozumím, co je nudného na naftě a AT (kromě zvuku - ten je spíš obtěžující ;) ), naopak kombinace nafty a automatu umožňuje užít si sílu nafty, bez toho, aby se člověk uřadil k smrti, kvůli úzkému pásmu použitelných otáček.
MG - radost až na kost.
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Mne dost vadi ten zvuk. Vadil mi v 530d, 730d aj X5 3d. Ked porovnam vsetky tieto modely v spojitosti s V8 (takisto so mal moznost vsetko vyskusat) tak je to neporovnatelne. Vadi mi to, nemam to rad a spotreba to nezachrani. Hlavne tie studene starty, volnobeh, vytacanie do vyssich otacok - ked kamarat rano startuje svoju fungl novu X5. Takyto zvuk rano na parkovisku ked dam za auto skoro 2M... neviem, mozno som kriticky, ale hned vedla takisto rano startuje MB S500, a tam je radost to pocuvat...
E46 325i + E60 550i
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Pp: Co bych pro tebe neudělal ;) Ale pak jsem si uvědomil, že mám dřevěnej volant, dekor, řadičku a "menžestrový" sedačky. a to bych ti nemohl udělat #-o
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět