To je samozřejmě úplně něco jinýho, to je samozřejmost uvolnit např. v zácpě cestu. Ale v tomto případě by se vůbec nic nestalo, kdyby PČR jela plně ve svym pruhu a vybočila až po minutí auta s kamerou.řidičBOB píše:Stavíš to do extrémní situace, která na videu nebyla, abys podpořil svůj názor. Navíc asi nikdo není takový idiot, že když bude vidět, že protijedoucí auto nemá kam, tak pojede stejným směrem a rychlostí proti němu
Já mluvím obecně a trochu to bylo vidět i na videu, že řidiči neuhýbají - ať již právo přednosti v jízdě požadují policajti, RZS nebo HZS. Taková je prostě dnešní situace na silnicích. Zrovna včera jsem na to koukal na Plzeňský - autu za prdelí houkající záchranka a paní si v klidu telefonovala.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
na václava bylo na E50 o bezpečnost postaráno
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
MP dnes měří v rožnově 30 na vjezdu do tesly na 1.máji
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
O1 s ramerem + pirát na Strakonické
a další na R6
a další na R6
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
že bych jim zas šel ukázat fakáče?Brus píše:MP dnes měří v rožnově 30 na vjezdu do tesly na 1.máji
btw, jak je to s laďákem? mám ho na autě po předchozím majiteli - stačí mít ten papír od výrobce, kde je napsané, že to je pro ten model určený nebo mě za to můžou vykostit?
Rychlost zabíjí!
wtf "laďák"?
nák-laďák bych veděl, ale laďák?!?
v tesli sme je viděl už asi milionkrát, btw mám pocit, že to tam není úplně košér.... bo ta cesta je soukromá (patří tak jako skoro celá tesla Enegoaquě a silně pochybuju, že městapo má smlouvu s Havelkou ...)
v tesli sme je viděl už asi milionkrát, btw mám pocit, že to tam není úplně košér.... bo ta cesta je soukromá (patří tak jako skoro celá tesla Enegoaquě a silně pochybuju, že městapo má smlouvu s Havelkou ...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Laďák je podle vzoru kaďák. Takový anus na autě, taky umí hezky prdět.pavproch píše:wtf "laďák"?
laďák - takový ten trochu víc prdící výfuk
...ano, viz. výše
...ano, viz. výše
Rychlost zabíjí!
střibrná civilní O2 6T7 3947, bývá často na I48. umí to měřit rychlost?
Pravda vyděsí