Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Pro darmožrouty z MP asi fyzika neplatí...letět 140kmh do křižovatky, byť pod majákama, je vysoký stupeň debility!!!
http://www.denik.cz/stredocesky-kraj/po ... 20914.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pánové, neuvěříte.... po dlouhé době sem litoval, že namám mobil s foťákem/kamerou...
ráno sem čekal ve FNO v Ostravě na odvoz Leguánem (strávil sem tam strašně příjemnou noc, kdy mi z hlavy čouhalo asi milion drátů a celou noc mě monitorovali, proč tak blbě spím.... taky sem celou noc nespal) a ....
parkoviště pro pacienty - zaparkovaná oftáka kombík, přišla paní a napoprvé odjela... přijela druhá paní ve Fusionu a .... 10 minut, nekecám! se pokoušela toho fužna dostat do té mezery po oftáce (kolmé stání).... po deseti minutách zistila, že to tam nenacpe, tak odjela jinam.... za ní přijel chlap ve felicii a na jeden pohyb tam nacouval a zaparkoval....
ráno sem čekal ve FNO v Ostravě na odvoz Leguánem (strávil sem tam strašně příjemnou noc, kdy mi z hlavy čouhalo asi milion drátů a celou noc mě monitorovali, proč tak blbě spím.... taky sem celou noc nespal) a ....
parkoviště pro pacienty - zaparkovaná oftáka kombík, přišla paní a napoprvé odjela... přijela druhá paní ve Fusionu a .... 10 minut, nekecám! se pokoušela toho fužna dostat do té mezery po oftáce (kolmé stání).... po deseti minutách zistila, že to tam nenacpe, tak odjela jinam.... za ní přijel chlap ve felicii a na jeden pohyb tam nacouval a zaparkoval....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB píše:Pro darmožrouty z MP asi fyzika neplatí...letět 140kmh do křižovatky, byť pod majákama, je vysoký stupeň debility!!!
Na otázku soudce Romana Lady, zda už měl někdy nehodu, odpověděl kladně. „Asi před osmi lety jsem boural ve služebním voze na stejné křižovatce," uvedl obžalovaný.
Pravda vyděsí
Úplně tomu nerozumím, jak se to přihodilo...
Řekl bych, že to není nic neobvyklýho. Když se přeloženej/špatně naloženej vozejk víc rozhoupe, už se často moc dělat nedá...
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... -km-h.html
Upřímně to dopadlo dobře.Když se nepoučí z jedné vážné nehody,tak je dobře,že šel na druhý břeh sám...
"Mladík seděl v autě sám, zemřel na místě. Nebyla to přitom jeho první letošní nehoda. Již v únoru, nedlouho poté, co získal řidičské oprávnění, nezvládl průjezd jinou zatáčkou a vyjel mimo vozovku. Opět ve vysoké rychlosti. Auto tehdy převrátil na střechu, z havárie však vyvázl jen s lehkým zraněním. Tohle varování mu však nakonec, bohužel, nestačilo."
Upřímně to dopadlo dobře.Když se nepoučí z jedné vážné nehody,tak je dobře,že šel na druhý břeh sám...
"Mladík seděl v autě sám, zemřel na místě. Nebyla to přitom jeho první letošní nehoda. Již v únoru, nedlouho poté, co získal řidičské oprávnění, nezvládl průjezd jinou zatáčkou a vyjel mimo vozovku. Opět ve vysoké rychlosti. Auto tehdy převrátil na střechu, z havárie však vyvázl jen s lehkým zraněním. Tohle varování mu však nakonec, bohužel, nestačilo."
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no jooo... 18 let a silné BMW! Preventivně bych k novému ŘP dával hned 10b.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mohla...ale líp zní, když se napíše silné BMW
(i když pro kluka s čerstvím ŘP je i 318i silné auto).
(i když pro kluka s čerstvím ŘP je i 318i silné auto).
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejdřív jsem si myslel,že ŘP "na zkoušku" jsou na nic,ale když to občas vidím...Jak byl ten smrťák(3 mladý kluci) v Táboře,tak jsem jeli s přítelkyní kolem a jako strašný.Já jsem taky začínál před 8 lety s Toledem,co byl 2.0 16v a mělo to 150 koní, a neboural jsem,protože jsem k tomu měl respekt.Ale to je prostě o hlavě a ne o něčem jiném.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"