Deli píše:původně jsem chtěl caddymu vygooglit nějakou pěknou E60
"Pěkná E60" je asi stejný protimluv jako "dietní sádlo"
Deli: Alpinu jo ale proč v látce? Takové auto s nádechem noblesy si zaslouží kůži, navíc bude u staršího auta asi v lepším stavu. Mimochodem, už před pár lety jsem zjistil, že Alpina má pořád v nabídce díly na stará BMW jako E24, E28 apod.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Deli: Ale jo, z dílů co dodává BMW Mobile Tradition se dají některá stará BMW klidně postavit - 02, E9, E24 a určitě i další. Redakce nějakého německého veteránského časopisu to zkusila a v pohodě, měli novou 2002. A díly Alpina by k tomu taky byly...
Jenže to vyžaduje dílnu, dost umu, šíleně času a peněz jak nová M6...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
to jo, určitě to nevyjde moc levně, to je mi jasný... ale zase když je člověk šikovnej a má nějaké schopné kamarády, tak má na pár let o víkendovou zábavu postaráno
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Dotaz: Jaký má 130i průměr volantu? Vnější obrys.
Dotaz2: Jednička potažmo 130i má ovládání tempomatu na páčce pod volantem? Vykoukal jsem to správně z fotek?