Okrem inych for skusim aj tu. Po vyskúšaní viacerych kabrii sa mi najviac páči ako jazdne tak vizuálne BMW Z3. Takže zháňam jazdenú Z3, niekde okolo roku výroby +-2000. Cenu neudávam, proste chcem to auto a nie len na rok alebo dva, ale:
- v povodnom stave (aby na nom nebol vyzúrený nejaký tuňák) vrátane tachometra (nevadí vyšší nájazd, ale aby bol skutočný, rozhoduje stav)
- v dobrom technickom stave (akceptujem, že spotrebák na tak starom aute bude potrebné vymeniť, ale naťahovaný banán ako som videl naposledy nemusím)
- motor pokial možno 1.9 103 kW, prípadne pofaceliftový 2.0 110kW, ak sa nájde v dobrom stave určite aj 2.8
Nejaký ten mesiac už po ňom pozerám, skúšal som asi 4, žial toto auto je častým predmetom realizácie rôznych individuí, prípadne rozne s.r.o. s predmetom kupa predaj aut skusaju kto sa chytí. Takze vsetko co som vidle bud nebolo ani zdaleka v povodnom stave, alebo bolo pred rozpadom, pripadne pred rozpadom v nepovodnom stave.
Ak niekto ma, pripadne viete ze by to niekto predal dajte vediet. Nebranim sa ani pripadnemu dovozu z DE.
P.S. nech Fica trafi slak aj s jeho prihlasovacim poplatkom
K: BMW Z3
Re: K: BMW Z3
Na BMW klubu mě zaujala tato
jak vypadá v reálu budete muset zjistit sám.
jak vypadá v reálu budete muset zjistit sám.