Superb vs A4

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
axel
Spolujezdec

Re: Superb vs A4

Příspěvek od axel »

Brus píše:snažit se ohromovat olympiadou za kilo je taky docela vtipné
musim rict, ze jsem dost vahal, jestli to o tom sexappealu tam mam napsat pac jsem cekal, ze se najde inteligent, kterej se toho chytne a napise presne to, cos napsal. Tak to vypada, kdyz se nekdo musi za kazdou cenu projevit a to i presto, ze neni schopen napsat konstruktivni radu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

byla to sice spíš reakce na retrona ale druhá potrefená husa se taky ozvala.

a tvůj dotaz je celý mimo mísu. vyptávat se na opravy u aut, které budou mít minimáně deset let a najeto mockrát kolem koule :ympray: takové auto bys měl vybírat spíš podle stavu. A tím, že pak přijdeš se změnou na Kiu jsi to taky slušně pohřbil. Nahoď radši nějak konkrétní kusy a pak se můžeš dočkat konkrétních doporučení.. tyhle plky o hovně vyložené svádí si rýpnout
Pravda vyděsí
axel
Spolujezdec

Příspěvek od axel »

Brus píše:byla to sice spíš reakce na retrona ale druhá potrefená husa se taky ozvala.

a tvůj dotaz je celý mimo mísu. vyptávat se na opravy u aut, které budou mít minimáně deset let a najeto mockrát kolem koule :ympray: takové auto bys měl vybírat spíš podle stavu. A tím, že pak přijdeš se změnou na Kiu jsi to taky slušně pohřbil. Nahoď radši nějak konkrétní kusy a pak se můžeš dočkat konkrétních doporučení.. tyhle plky o hovně vyložené svádí si rýpnout
Tak prosím:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/ ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/kia/c ... oFrom=list

ta A4 a Ceed sice mirne prekracuji rozpocet, ale kdyby mi nekdo nezavisly a fundovany rekl, ze je to dobry kauf, tak bych do toho asi i tak sel.

A ano, samozrejme nejdulezitejsi je stav konkretniho vozidla, ale samozrejme i nekterych modelu a motorizaci je pravdepodobnost vyskytu urcite zavady mnohem vyssi nez u jineho, cili to take hraje svou roli.
retron
Letec

Příspěvek od retron »

tak ja s OOOO taky neprisel je to primo v nadpisu tematu ale hlavne si myslim ze pro mladyho kluka je blbost jezdit fleetovymi modely, ale to je kazdeho vec
jen pro cenovou relaci:
http://automodul.idnes.cz/audi-a3-1-6-2 ... cr-c396731
axel
Spolujezdec

Příspěvek od axel »

retron píše:tak ja s OOOO taky neprisel je to primo v nadpisu tematu ale hlavne si myslim ze pro mladyho kluka je blbost jezdit fleetovymi modely, ale to je kazdeho vec
jen pro cenovou relaci:
http://automodul.idnes.cz/audi-a3-1-6-2 ... cr-c396731
Zapomel jsem napsat, ze hlavne ne 3-dveraka, to se mi moc neosvedcilo. Ale jinak samozrejme diky za tip :-bd
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Zase se setkávám stím, že mladí kluci chcou takové auta jako je a6, superb, passat apod. Proboha proč? Jediné vysvětlení podle mě je, že si myslí, že budou vypadat jako borci. Když přijedou s autem s kterým v mnoha případech jezdí fotříci jejich vrstevníků.
V A6 je dost stejných motoru jako v S1, A4 aj. takže to co si četl je asi blbost (záleží o čem se psalo).
Být tebou dívám se po něčem zábavném, agilním jako 3er, 156 a jim podobné
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Dallen píše:Zase se setkávám stím, že mladí kluci chcou takové auta jako je a6, superb, passat apod. Proboha proč? Jediné vysvětlení podle mě je, že si myslí, že budou vypadat jako borci. Když přijedou s autem s kterým v mnoha případech jezdí fotříci jejich vrstevníků.
V A6 je dost stejných motoru jako v S1, A4 aj. takže to co si četl je asi blbost (záleží o čem se psalo).
Být tebou dívám se po něčem zábavném, agilním jako 3er, 156 a jim podobné
A proč, proboha, ne?
To si musí každý v 18 koupit malé slabé auto aby se naučil, ve 20 něco agilnějšího aby se vyblbnul, v 25 raketu na kolech a ve 30 MPV aby mohl vozit rodinu?
I kdyby si chtěl koupit Tatru, tak s tím sice můžeš nesouhlasit, ale to je tak vše co s tím můžeš udělat.
2.9T RWD
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Já mu nic nevymlouvám, jen by mě zajímal důvod proč chce zrovna takové auto. Že se mu líbí to si nemyslím (to by pak nemohl řídit), jízdní vlastnosti to taky asi nebudou a že by zrovna denně jezdil dálky (na což auta typu S1 apod. jsou) se taky nezmiňuje.
Takže už tady zbývá jenom efekt "mám auto jako tvůj tata".
Kdyby tazajiciho zajimali technicke data o aute tak hleda na prislusnych forech a ne na obecnem af.cz.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Brus píše:snažit se ohromovat olympiadou za kilo je taky docela vtipné
Samozřejmě OOOO za 100tKč bude jistě vyvoňená spolehlivá nebouraná prémiová záležitost s dlouhým bezproblémovým životem před sebou.
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

Pokud chceš auto, co ohromí mladé slečny, tak větší parádu než se Superbem u většiny uděláš i s Golfem :D Nicméně Superb v 1.8T s 200k km bych upřímně asi spíše nevolil, těžké auto na "oturbený" motor, u kterého jsem viděl smysl spíše v O1 a A3, ale to je věc názoru, podle mě Superb - Nafta, dlouhé trasy. A pokud ti jde o náklady na provoz, tak asi nic nezkazíš O1 po FL s 1.9tdi, parádu to neudělá, ale svoje si to odjezdí a ještě k tomu zadarmo... :)
BMW Driver M-B worker... :D
Odpovědět