Dneska mě krásně zachránil RX65 v FM. Najel jsem svižně zespod (po Příborské) nahoru na Beskydskou a spustil poplach. Do zad mi zákeřně z kruháče od OV vpadl kombíkový Pašík. Zvědavě čuměli do auta (jel jsem pick-upem), jaktože jsem je zmerčil, vypadalo to pro ně na 100% úlovek, tak zklamaně jeli chytat dál
Stavíš to do extrémní situace, která na videu nebyla, abys podpořil svůj názor. Navíc asi nikdo není takový idiot, že když bude vidět, že protijedoucí auto nemá kam, tak pojede stejným směrem a rychlostí proti němu
Já mluvím obecně a trochu to bylo vidět i na videu, že řidiči neuhýbají - ať již právo přednosti v jízdě požadují policajti, RZS nebo HZS. Taková je prostě dnešní situace na silnicích. Zrovna včera jsem na to koukal na Plzeňský - autu za prdelí houkající záchranka a paní si v klidu telefonovala.
řidičBOB píše:... řidiči neuhýbají - ať již právo přednosti v jízdě požadují policajti, RZS nebo HZS. Taková je prostě dnešní situace na silnicích.....
S tím já souhlasím. Část řidičů neuhýbá, protože vozidla s předností jízdě nevidí, část jsou ignoranti a zbytek třeba nedokáže najet do křižovatky na červenou, aby pustil sanitku.