Já mám N52...pavproch píše:@vasco: fakt, jo? já měl zato že N53 se dávaly až od MY2009
BMW Divize
Re: BMW Divize
jestli máš N52 tak můžeš mít 190 nebo 195 kW ale né 200
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak beru zpět.... wiki tvrdí, že po krátkou dobu v roce 2006 se fakt dělaly i N52@200kW....
a sákryš, fčíl sem možná narazil na zásadní problém: od kdy/kterého MY se do Z3/Z4 dávalo 6MT místo 5MT? pětikvalt nescuuuuuu....pavproch píše: Z3 nebo Z4?
Jako vzhledově se mi mnohem, ale mnohem víc líbí Z3....
To já bych si i připlatil, abych v autě iDrive a ten obludný hrb s obrazovkou NEMĚL. F30 už má bohužel iDrive standardně , ale aspoň je to ta novější verze a ta palubovka s obrazovkou vypadá taky trochu líp.Bond007 píše:Tle nikdy nepochopim. Idrive je zaklad, bez nej je i ta palubka jeste skaredsiDeli píše:lol, ta navibeaumont píše:Mimochodem, tohle vypadá na zajímavý kousek, neznáte někdo? Barva, kola, M-paket, dokonce i bez iDrivu
http://www.tipcars.com/bmw-r%20ada_3/33 ... 97341.html
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
podle me se do Z3 6MT nikdy nedaval. ovsem nechapu, co mas proti 5MT. zvlaste u cabria, ve kterem se fakt neda jezdit nejak moc rychle.pavproch píše:a sákryš, fčíl sem možná narazil na zásadní problém: od kdy/kterého MY se do Z3/Z4 dávalo 6MT místo 5MT? pětikvalt nescuuuuuu....pavproch píše: Z3 nebo Z4?
Jako vzhledově se mi mnohem, ale mnohem víc líbí Z3....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
sem šíleně nepřístupný jakýmkoli změnám a učení se čemukoli nezvyklému.... kolikrát se mi už stalo, že sem přesed z brambora, leguána, skautíka nebo oftáky do pandice, rozjel se a šaltroval 1-2-3-4-5-a nic, no, tak zpět na 5.....
covece, covece, se divim, ze stale nelyzujes na drevenych prknech se sroubovanyma hranama a kandaharem
Autoforum.cz
čeče, já se chvilema taky divím...