Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
E30 M3
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
Ja bych jel hned. Doufam, ze to vyjde. Je to zazitek,nepopsatelnej. Takovym vlozenym bonusem by mohla byt kolona nasich aut na namecke Autobahn
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
heh, nalepime si cisla, ne. bude sranda
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Rozhodne dobra cesta do hlavniho zpravodajstvi TV Nova
Vidim to rovnou na cisla s napisem "Tajny zavod (Geheime Rennen)", aby bylo jasno hned u hranic
Vidim to rovnou na cisla s napisem "Tajny zavod (Geheime Rennen)", aby bylo jasno hned u hranic
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Šestka , mě zaujalo to TVR v pozadí.Caddy píše:krasa, ja beru z toho tu sestku )pjanda píše:Nejlepsi to na NS je, kdyz vyjde pocasi a je tam podobny frmol jako na prilozenem obrazku (duben 2007). Uzasna auta a neskutecne kvantum nadsencu... Skvele jezdeni i podivana
Mimochodem, jedna firma co sídlí na Ringu a pronajímá tam auta, má (kromě jiného) flotilu Alfic 75:
http://www.rsrnurburg.com/index.php?opt ... &Itemid=65
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
jj, ty tam jezdi. kolikrat 3 - 4 ve vlacku. jeden nas znamy tam s nimi mel i nejaky lehulinky konflikt, pul kola je blokovavol ve 130i. pry ze nebude uhybat starym plechovkam . pak je pustil a rychle mu zmizeli v prachu.
Autoforum.cz
No jo, ona už sériová 75 byla relativně lehká a měla docela vymakaný podvozek. S trochou úprav je z ní celkem použitelné sportovní náčiní. A ty úpravy se dají rozumě zvládnout technicky i finančně, protože na 75 je dost homologovaných závodních dílů.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
nebo rovnou Geheime Staatspolizei a bude jeste jasnejipjanda píše:Rozhodne dobra cesta do hlavniho zpravodajstvi TV Nova
a hlavne sestivalova 75tka ma uz hafo veci ze serie, coz usnadni upravubeaumont píše:No jo, ona už sériová 75 byla relativně lehká a měla docela vymakaný podvozek. S trochou úprav je z ní celkem použitelné sportovní náčiní. A ty úpravy se dají rozumě zvládnout technicky i finančně, protože na 75 je dost homologovaných závodních dílů.
Hmm tak pokud by vyšla tahle akce, tak by to bylo super . Bohužel s mým ehm vrakautem bych tam moc parády neudělal. Po pravdě jsem ještě nikdy nejel v něčem, co by mělo přes 150 koní (nemyslím autobus, vlak...), nebo bylo jakkoliv jinak zábavné.
Rád bych se zúčastnil, kdyby mě někdo povozil v něčem lepším.
Rád bych se zúčastnil, kdyby mě někdo povozil v něčem lepším.
Život je jedna velká jízda (autem:-).