Onboard videa
Re: Onboard videa
pokud se nepletu tak zhruba za půl roku s presumpcí viny už RZ bude identifikací řidiče... :-/ Lépe řečeno identifikací viníka.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
To není pravda, jen bude provozovatel muset platit za přestupky svého auta (pokud nepřijede na návštěvu nějaký pirát ze Srí Lanky) bez ohledu na to, kdo řídil.karelpipa píše:pokud se nepletu tak zhruba za půl roku s presumpcí viny už RZ bude identifikací řidiče... :-/ Lépe řečeno identifikací viníka.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne provozovatel to odnese, pokud se nezjistí viník, provozavateli nebude stačit jen nějakého neidinfikovatelného viníka uvést, důkazní břemeno je vlastně přeneseno na provozovatele.
Co bych pro Tebe neudělal..řidičBOB píše:Ty jsi ale pilný chlapeček...
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není tak jednoznačné...a naštěstí výklad zákona nemáš na starosti Ty, ale soudyultima ratio píše:Ne ne provozovatel to odnese, pokud se nezjistí viník, provozavateli nebude stačit jen nějakého neidinfikovatelného viníka uvést, důkazní břemeno je vlastně přeneseno na provozovatele.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Soud až poté, co se to k němu dostane, do té doby si orgány státní správy a samosprávy vykládají zákony sami, popř. vyžádají stanovisko ministerstva.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, bohužel to tak je...a proto to tak u SO vypadá tak, jak vypadá.ultima ratio píše:... si orgány státní správy a samosprávy vykládají zákony sami...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time