Noldo píše:K Audi. Z videa je vidieť že si išiel rýchlejšie ako polo pred tebou a medzera medzi vami sa zmenšovala. Ale nedovolil by som si tvrdiť že to bolo naschval. Mňa šokovalo to čo sa mohlo stať v 0:38, to vyzerá že to išlo velmi tesne.
K 2. videu. Nedal ti prednosť a obmedzil ťa, trúbenie bolo podľa mňa na mieste. Bolo by od teba síce určite milé keby si ho pustil ale nemáš k tomu žiadny dôvod a obmedzil by si autá, ktoré idú za tebou.
Ad Audi: k Poli jsem se priblizoval prave proto, ze mi nebylo mile, jak se ke me Audi priblizovalo...nechci se chlubit, ale brzdy mam lepsi nez to Audi a Polo dohromady a radeji se spoleham na vlastni schopnosti nez na ridicske umeni jinych. Navic pan v Audi nepouzival znameni o zmene smeru jizdy a ja v sute bezne nevozim vesteckou kouli, abych zjistil, zda jenom "vykukuje" nebo hodla na zakazu predjizdet...
Ale Semtex v tom chce videt neco jineho, tak v tom neco jineho vidi...je to jeho boj.
Ad prednost: presne tak, kdybych ho chtel pustit, tam mu to nemam jak dan najevo, protoze byl schovany za autem a me probliknuti nebo gesto nemohl videt. Navic nemam rad, kdyz si nekdo prednost vynucuje takto naprudko! Navic za sebou jsem mel strudl aut a netusim, zda ten za mnou zrovna neladi radio a nepredpoklada me vstricne gesto... Takze situacim, kde je konani ridicu kolem mne nepredvidatelne, se radeji vyhybam predem.
Nekdo to schopen pochopit je, jiny ma v hlave nasrano, takze mu prano neni