BMW Divize
Re: BMW Divize
A hydraulický posilovač, že?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Re: E90 330i, 2005, 110tkm
hmmm, tak z 330i nic nebude, z napovrch velmi pekneho auta se opet vyklubala spatne opravena bouracka :/ achjoo..honziss píše:Zvazuji nakup E90 330i, 2005, 110tkm. Povite mi nekdo jake servisni zrady muzu cekat od tohoto auta s timto najezdem? Je neco co se na tom vylozene sype? Auto jezdilo napul v nemecku a napul v CR, mam trochu obavy o stav podvozku, ale nic jinyho me nenapada...takze predem diky za postrehy.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
na www.e46.bmwklub.cz má uživatel Mr.Scully E90 330i, tak tam bys mohl nabrat nějaký moudra.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
katastrofa
Myslím, že nastává nejvyšší čas si do garáže pořídit něco na mazlení se za pěkného letního dne s nebem nad hlavou a větrem ve vlasech .... můj dlouhodobý sen je malý 2místný roadster, samozřejmě s R6 a manuálem...
V životě jsem ale neměl tu čest řídit žádné Z-etko..... z hlediska jízdních vlastností, záludnosti, nepoplatnosti posratým EURo limitům a odezvy jak plynu tak řízení a vůbec pocitu souznění řidiče s autem, po kterém se dívat?
Z3 nebo Z4?
Jako vzhledově se mi mnohem, ale mnohem víc líbí Z3....
Myslím, že nastává nejvyšší čas si do garáže pořídit něco na mazlení se za pěkného letního dne s nebem nad hlavou a větrem ve vlasech .... můj dlouhodobý sen je malý 2místný roadster, samozřejmě s R6 a manuálem...
V životě jsem ale neměl tu čest řídit žádné Z-etko..... z hlediska jízdních vlastností, záludnosti, nepoplatnosti posratým EURo limitům a odezvy jak plynu tak řízení a vůbec pocitu souznění řidiče s autem, po kterém se dívat?
Z3 nebo Z4?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Z4 3.0 si a v sedy metle se na to da i divat
Z3 je sice hezci ale uz je to starej kepl na spodku E36ky
Z3 je sice hezci ale uz je to starej kepl na spodku E36ky
no právě, e36 je ještě stará škola neposkvrněná (téměř) jakýmikoli omezeními čehokoli....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Imho to zalezi hlavne na tom, ktera se ti vic libi. Obe jsou to porad dobry auta. Pro Z3 hraje cca polovicni cena a myslim, ze pomer cena/vykon neni vubec spatnej Mozna "je to starej kepl na spodku E36ky", ale cemu by to melo vadit? Nejsem fanda kabrii, takze bych ti za sebe radil spis Z3/Z4 coupepavproch píše: Z3 nebo Z4?
Tuhle jsem jel za jednou E85 3.0i a moc pekne se to posloucha viz http://www.bmw.com/com/en/insights/expl ... ntent.html
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
to prvni Z4 nastesti takypavproch píše:no právě, e36 je ještě stará škola neposkvrněná (téměř) jakýmikoli omezeními čehokoli....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
poface uz ne?mmira píše:to prvni Z4 nastesti takypavproch píše:no právě, e36 je ještě stará škola neposkvrněná (téměř) jakýmikoli omezeními čehokoli....
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)