Jaký je to motor
Jaký je to motor
V nové C4 je nabízen motor 1,4 VTi 70 kW 95 k, ale Citroen nezveřejnil všechny jeho technické specifikace (spotřeba, zrychlení atd.). Nevíte někdo co je to za motor a proč to není zveřejněno. Je to nějaký nový nebo renovovaný motor, používají ho i jiné značky? Uvažuji o koupi C4 s tímto motorem, ale kvůli tomuto váhám. Údajně je to motor BMW. Není nu nějaký odborník na motory.Diky.
Toto mi na můj dotaz poslal Citroen.
Toto mi na můj dotaz poslal Citroen.
Naposledy upravil(a) rajan dne čtv 03 bře 13:29, celkem upraveno 1 x.
Re: Jaký je to motor
zadny motor BMW z produkce PSA-BMW neni. Vse vyvijelo PSA (primarne) za kapitalove ucasti BMW. Takze jak 1,4 tak 1,6 VTI jsou PSA motory, ktere si bere BMW. Neni to tak, ze to jsou BMW motory, co si bere PSA. 1,6D v Mini je pak ciste a ryze PSA.
Motor není špatný. Jezdil jsem ho chvíli v 308 a dobrý. Zbytek byla naprostá tragedie. Nevím jak C4, ale 308 je průser na úrovni předFL 206. No a převodovka řadila blbě už při najetých 700m.
To bych raději jezdil Octou v touru.
To bych raději jezdil Octou v touru.
2.9T RWD
z motoru bych obavu nemel. a C4 neni spatne auto. s ohledem na cenu...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
a navic se tu bavime o nove C4...
Já psal o 308, což je auto na stejném základu jako C4.
Já osobně bych nerozdýchal převodovku, která byla už u nového auta naprosto tragická. A to bude na 99% stejná :-|
Já osobně bych nerozdýchal převodovku, která byla už u nového auta naprosto tragická. A to bude na 99% stejná :-|
2.9T RWD
308 je na stejnem zakladu jako stara C4. Navic dobre vis, ze platforma nerika vubec nic o tom, jake je auto. Jedna platforma muze nabizet napr. zadni vlecnou i multilinkovou napravu, predokolku i 4kolku to ci ono a porad je to jedna platforma. Focus RS500 je na stejnem zakladu jako Mazda3 1,6D jak moc jsou si ta auta jizdne podobna?
Prevodovky ma C4 nove a ostatne u minule generace patrily mezi temi kliše plnými (ford, honda, rencek) velmi dobre.
Prevodovky ma C4 nove a ostatne u minule generace patrily mezi temi kliše plnými (ford, honda, rencek) velmi dobre.
A já s Tebou nesouhlasím. Nová C4 sdílí podvozkovou platformu s Peugeotem 308. Stejně tak motor 1.4VTi a onu, mnou tolik kritizovanou, převodovku.
2.9T RWD
to samozrejme muzes
Nie je to nahodou tak ze 5.rychlostna prevodovka je stara a 6.rychlostna je novej konstrukcie a preto ma presne radenie.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť