BMW e91 s Xdrive - ano/ne?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: BMW e91 s Xdrive - ano/ne?

Příspěvek od Bond007 »

Stepi píše::D :D vidím že se to tu schyluje na válku nafta/benzin. No já jsem hrozně vybíravej a vymyslel jsem si takový kokotiny, že to musí mít m-paket (btw zajímalo by mě jestli by šel dodělat - popř. za kolik), navi professional a nejlíp panorama okno a to se výběr vždycky ztenčí na pár kusů, musim slevit asi... :-s
pak je lepsi vzit si novy auto a nakonfigurovat si ho sam ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

TAk se rozpovídej s 330d pls, chci vědět co nejvíc ;)
jo nový bmw to je u mě trochu out a nic jinýho nechci než e91čku :x :D
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

Bond007 píše:
kompakt píše:Stepi - Bonda neposlouchej, je zaslepenej :D
ja 330D mel, vim o cem mluvim ;)
Jasně, každý auto se nepovede, měls asi smůlu vo tom žádná, ale já jsem zářnej příklad 3x 150tkm najeto na všech třech a NIC. No a když budu muset něco vyměnit (vstřik..) tak to prostě k tomu patří, po 150 tkm mi to přijde férový... Ale zatím to na to vůbec nevypadá a max spokojenost. Jen jsem si dnes při výjezdu z garáže odřel levý bok na 330D, tak pláču 8-|
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

Stepi píše::D :D vidím že se to tu schyluje na válku nafta/benzin. No já jsem hrozně vybíravej a vymyslel jsem si takový kokotiny, že to musí mít m-paket (btw zajímalo by mě jestli by šel dodělat - popř. za kolik), navi professional a nejlíp panorama okno a to se výběr vždycky ztenčí na pár kusů, musim slevit asi... :-s
Člověče, tak to by se ti líbila ta moje, je v plný palbě se střešním oknem a v m paketu :)
Naposledy upravil(a) kompakt dne úte 11 zář 20:43, celkem upraveno 1 x.
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

:x :x :x :x
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Stepi píše:TAk se rozpovídej s 330d pls, chci vědět co nejvíc ;)
mel jsem E46, ve vysledku to bylo celkem skvely auto, ale za 3 roky me stalo 800 tisic na servisu, spotreba podobna jako u i 10-15 :) ale snazim se chopnosti auta vyuzivat na max, nekdo jiny to muze mit jinak.. kupodivu mi nikdy neodesly vstriky, ale turbo, pak nejaky remenice, ruzny tesneni, chladic, ramena, chlazeni... atd atd
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

kompakt píše:
Bond007 píše:
kompakt píše:Stepi - Bonda neposlouchej, je zaslepenej :D
ja 330D mel, vim o cem mluvim ;)
Jasně, každý auto se nepovede, měls asi smůlu vo tom žádná, ale já jsem zářnej příklad 3x 150tkm najeto na všech třech a NIC. No a když budu muset něco vyměnit (vstřik..) tak to prostě k tomu patří, po 150 tkm mi to přijde férový... Ale zatím to na to vůbec nevypadá a max spokojenost. Jen jsem si dnes při výjezdu z garáže odřel levý bok na 330D, tak pláču 8-|
ja mam ted po sobe dve benzinovy E60 a tam jsou provozni naklady oproti dieselu skoro polovicni, ale mozna s tim souvisi i zmena servisu. Ale za cca 350k km prakticky ani jedina zavada na motoru
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

ouč 800???? :-\ jestli to neni překlep tak to je docela síla, to musel bejt fakt nějaký páteční kus...
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Stepi píše:ouč 800???? :-\ jestli to neni překlep tak to je docela síla, to musel bejt fakt nějaký páteční kus...
jsou od toho i faktury, ale vetsina veci byla spotrebka, zadna zasadni chyba.. ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

Bond007 píše:
Stepi píše:TAk se rozpovídej s 330d pls, chci vědět co nejvíc ;)
mel jsem E46, ve vysledku to bylo celkem skvely auto, ale za 3 roky me stalo 800 tisic na servisu, spotreba podobna jako u i 10-15 :) ale snazim se chopnosti auta vyuzivat na max, nekdo jiny to muze mit jinak.. kupodivu mi nikdy neodesly vstriky, ale turbo, pak nejaky remenice, ruzny tesneni, chladic, ramena, chlazeni... atd atd
Bonde, jestli ty sis nemyslel, že to je závoďák... :D Ale ta cifra mě překvapuje, tu 320D mám v E46 a nic na ní není měněný, ale třeba máš jiný styl ježdění :D
Odpovědět