BMW e91 s Xdrive - ano/ne?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW e91 s Xdrive - ano/ne?

Příspěvek od Snowman000 »

To Mr.Bond: Tiez si myslim ;) Na RWD je najkrajsie ze dokaze vsetky sposoby ale hlavne sa clovek stale uci a citi co sa stane, ked...

To Stepi: Odporucam vyskusat RWD a AWD nie len na snehu ktory clovek zazaje len vynimocne, no hlavne na suchu a mokre ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Na AWD...zazil som aj xdrive aj haldex...mi na snehu vadila jedna pre mna dost podstatna vec, a to neschopnost zistit ako moc to "klouze", kym nezatocis, nedobrzdis, bohuzial...

Niektorym to dodava pocit nesmrtelnosti...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

Vy mi dáváte teda :D , doted jsem byl spíš rozhodnutej pro všehrab, teď z vašeho vychvalování pro zadohrab, pak se kouknu na youtube a vidim jak tam báva pomalu stojej v kopci a už mám oči v sloup. ale zase je pravda, že nevim co maj za pneu, musim to vidět na vlastní oči jak si báwo rwd zdolá nákej kopeček podobně jako předokolka se kterou jsem doteď taky skoro všechno vyjel...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Stacilo doteraz FWD? Bude stacit RWD...
Len uz z toho nebude porsche na spiatocke, cheat ako vyjst vsade ;))
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ja myslim ze to rozhodovani je vcelku jednoduchy... bud se potrebujes vetsinu zimy vyhrabat z hlubokyho snehu... pak je treba 4x4, nebo se na silnici dostanes vetsinou bez problemu a pak se nechces na silnici trapit s tupym autem a s kilama navic...pak RWD ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ja bych si s dovolenim prihral polivcicku v tom, ze e91 ma obecne dost tragicky naladeny (cti neakcne) podvozek a s xD to je uz jen hra na BMW.

s RWD BMW jsem mel v zime jediny problem v okmaziku, kdy jsem na horach sjel mimo cestu a auto si sedlo na bricho. jinak kalamity v Alpach, na Sumave, v Jesenikach, to vse se dalo zvladnout aniz by mi nahon na vsechna 4 chybel. a to rikam jako clovek, ktery doma ma WRX.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Stepi
Adept autoškoly

Příspěvek od Stepi »

to Snowman: no ale ten FWD je Focus se zimníma úzkejma čtrnáctkama, to vyjíždí všechno, tady budu muset mít alesopoň sedmnáctky široký, vlastně otec na Galaxy jezdí taky zimní sedmnáctky a vpohodě tak by to nemuselo bejt tak strašný no.
No já chtěl ten xdrive hlavně pro věc typu "šlápnu na to a vono si to ten kopec zchroustá." Zase když jedu na hory tak mam bagáž a ten kufr bude zatíženej, takže další +. Sakra já tu zadokolku fakt koupim :D
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

Tak já mám 2 zadohraby a jedno xdrive, takže mám neustálé provozní zkušenosti :)
Za mě jen xdrive, ano zadokolka vyjede v zimě dost, musíš mít ale dobrý pneu a jet citlivě, vůbec se to nedá s xdrive srovnat, a to ani náznakem, rozdíl je obrovský. Naopak v létě teču nad řízením, má to menší rejd ale při stejném převodu, takže kola se při stejném natočení volantu natočí míň a to je fakt katastrofa :D prostě je to dřina v alpských zatáčkách, nestačím kroutit volantem. Jinak tupý to zase tak není, mám tam ještě hydrauliku...
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

nazor od cloveka co jezdi v dieselu s automatem bych, pokud se chces rizenim auta bavit, vubec neridil :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
kompakt
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kompakt »

náhodou 320D je manuál :D
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
Odpovědět