nedramatizuju,mně sžití se s čímkoli novým trvá hodně dlouho.... sem prostě stará konzerva...mmira píše:nedramatizuj to. na zacatku si davas trochu vetsi odstup na leve strane a pletes si blinkry a sterace, ale staci ujet par km a ani si to neuvedomis.
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Pokud jedu na 50 stovkou za policejnim autem(jdou mi prece prikladem ) bez zapnuteho majaku a sireny, muzou me zastavit a pokutovat? Respektive maji na to pravo? 18:58 si to valili na stanici, no makat ani o minutu dele...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud Tě změří certifikovaným měřičem rychlosti, tak ano. Policie obecně nemusí dodržovat vybraná ustanovení 361čky, mezi které patří také nejvyšší dovolená rychlost
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Díky! Myslel jsem, že při jakémkoliv jiném chování, než je to předpisové musejí použít nějaké z výstražných zařízení, nehledě na to, jestli mají "výjezd" nebo ne. Tím nemyslím měření. Chápu, že bouchat přesčas zadarmo se jim nechce, nadruhou stranu jet 110 po městě je od mužů zákona zneužití pravomoci a taky docela prasárna...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nemusejí dodržovat... Tím ovšem neříkám, že 110 v obci je správné. Mě ani Tobě totiž nepřísluší vyhodnocovat důvody toho, proč porušují předpisy. Od toho mají nadřízeného, kterému budou psát vyjádření v případě, že si na jejich jednání někdo bude stěžovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podporuje toto fórum Tapatalk? Popř. bude?
tak poprve i nam prisla domu vyzva k pocdani vysvetleni kvuli rychlosti Slusi mi to tam, ale auto je psane na manzelku, takze postup je jasny...dotaz je spis na to, zda jde poslat nejake pisemne vyjadreni, protoze prece si zena nebude brat volno a jezdit do kolina jim to rict....?
No jasne, mela by tam byt spiva znacka apod. a je tam i nejake ponauceni kde ti rikaji ze do 14 dnu se muzes proti rozhodnuti odvolat a to muzes i pisemne. Jen cestou tam bys stejne nekolik prestupku udelal
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Caddy: hlavně žádné romány a odvolávky na osobu blízkou. Jasně, stručně a výstižně...když tak SZ
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mam na vas len taky maly a mozno blby dotaz z mojej strany...ale ako sa prejavuje vybite horne ulozenie na tlmicoch? Na E46? Diky moc...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...