Přiznám se, že po přečtení tvého příspěvku, jsem se pouze přiblble usmál, protože starší fiaty mi prostě nějak neseděly, už jen proto, co o nich známí říkají. Ze zvědavosti jsem se podíval na pár recenzí, náhradní díly a bum, ještě lepší než Astra. Strašně se mi líbí středový panel a 3dv. verze vypadá i docela sportovně je téměř dokonalé k mým požadavkům. Proč je lepší kupovat a dovážet auta z Německa?glider píše:ked nizkonakladove auto, tak zamna Fiat
take Stilo bude ideal
http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list
este lepsie by bolo s 1,4kou ale aj 1.6 je vpohode
Nízkonákladové auto do 55000kč
Re: Nízkonákladové auto do 55000kč
Fabia II 1.9TDi
už jen proto, co o nich známí říkají. Tak to jo
no vidis a pritom jediny normalne fungujuci opel je s Fiat motorom (CDTI)
tieto lacne auta sa neoplati dovazat, to da viac penazi clovek za prihlasenie a papierovacky okolo...
uz davno to neni take terno doviest neco..teda aspon tu v SR to tak je
pozri si inzeraty Stil je na predaj mraky
tieto lacne auta sa neoplati dovazat, to da viac penazi clovek za prihlasenie a papierovacky okolo...
uz davno to neni take terno doviest neco..teda aspon tu v SR to tak je
pozri si inzeraty Stil je na predaj mraky
Stilo je kvalitní auto. A za dobrou cenu. Právě kvůli těm kecům o Fiatech
pravda je, že na cestách nevidím skoro vůbec fiaty. Drahé asi nebudou.. (mimo 96+ marea apod.) vidím jen občas nějaký starší fiat, hlavně však filety, fačka, wv, oply, pežoty a renaulty z těch starých řad, oblíbené auta to nebyly ani teď moc nejsou, na tom se snad shodnem, neříkám že si to zaslouží. Pouze můj pohled (dříve než se začneš hádat, ber v úvahu, že se ti nic nesnažím rozmlouvat)Krysa píše:už jen proto, co o nich známí říkají. Tak to jo
Fabia II 1.9TDi
Je mi to jedno. Kupuji zásadně auta co ostatní pomlouvají A naprosto v pohodě