Auto pro nováčka
Re: Auto pro nováčka
Pěknej koráb, já sice bych si takovou loď nepořídil, ale každý má svůj vkus. Hlavně ať dobře slouží a dělá radost (vtom případě se dají prominout i nějaké ty investice).
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Dík, na těch fotkách vypadá fakt mohutně, to ono i v reálu je, ale stejně se mě zdá tak průměrné velikostí. Na délku je to skoro stejné jak sousedova Felicie Combi, ale na šířku je znatelně větší. Ještě pár dní bude auto v servise a v úterý se mám zastavit, abysme se domluvili co a jak dál a hlavně kolik budu platit.
Ale neříkej já to vidím takto A6 c4 4797mm felicia kombi 4237 mm o půl metráku více to mi nepřijde jako skoro stejně dlouhé
AR166V6, F850 Special
Tak na té délce to bych řekl míň, ale ta šířka je víc znát. Je to možná i tím, že auta neparkovali vedle sebe...
asi ti s výběrem tady moc nepomohli, co? ono je někdy lepší si pomyslet svoje a dělat na netu ze sebe hloupého, potom ti to budou vysvětlovat a pomáhat, né se s tebou hádat ;D.. Gratuluji a ať slouží
Fabia II 1.9TDi
Já ze sebe hloupého nedělám, já prostě hloupý sem . Jinak auto zatím vypadá slibně.