Nová Škoda Felicia
Re: Nová Škoda Felicia
Být můj Favorit pozinkován,jezdím s ním dodnes
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Uz ted je to hnusné, co teprve až se to dostane do sériové výroby..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Už teď je to hnusné, co teprve až budem vědět jak to vypadá.Mr.Semtex píše:Uz ted je to hnusné, co teprve až se to dostane do sériové výroby..
...enyky benyky na holý pupíky...
já nedávno jezdil s Feldou co stála půl roku na větru, dešti a jela jak drak
Akorat brzdilo jen jedno kolo a jeste hodne spatne.., dalo se do pucu, jela a dokonce i brzdila.
Akorat brzdilo jen jedno kolo a jeste hodne spatne.., dalo se do pucu, jela a dokonce i brzdila.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Felda je nejlepší auto jaký jsem kdy měl, to už prostě nový nekoupim
@holina: jen tak na okraj - reaguješ na rok starý příspěvek, navíc celé vlákno se vlastně vůbec netýká Felicie ale Rapidu (o němž se dříve spekulovalo, že se možná bude jmenovat Felicia)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty umíš psát i normálně česky?pavproch píše:@holina: jen tak na okraj - reaguješ na rok starý příspěvek, navíc celé vlákno se vlastně vůbec netýká Felicie ale Rapidu (o němž se dříve spekulovalo, že se možná bude jmenovat Felicia)
2.0i 107kW
sem se asi splet, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
šmoula píše:Ty umíš psát i normálně česky?pavproch píše:@holina: jen tak na okraj - reaguješ na rok starý příspěvek, navíc celé vlákno se vlastně vůbec netýká Felicie ale Rapidu (o němž se dříve spekulovalo, že se možná bude jmenovat Felicia)
to dělá asi ta anglie
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.