Přestavba vozidla HELP pls :)

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
7Avenue
Dítě v autě

Přestavba vozidla HELP pls :)

Příspěvek od 7Avenue »

Zdravim všechny :) Mam dotaz týkající se přestavby vozidla.Jedná se o Pontiac Fiero GT 1987, který bych chtěl nechat přestavět na repliku Ferrari F355 a do auta dát motor z Chevrolet Corvette (LS1).Moc se v tom všem nevyznám ale co jsem se zatim dočetl, tak novej kabát potřebuje homologaci.Jde o body kit http://www.carkitinc.com/carkit2.php?id=13 .. a co se týče motoru, tak to prý u nás neni možný ..nebo je ale to by si člověk musel trochu připlatit cca 150 000++.Na nějakym fóru se ale někdo zmínil o tom, že by se auto mohlo přihlásit v německu, a následně pak u nás.Pokud někdo z vás pro mě má jakoukoliv užitečnou informaci, budu za ní rád.Pokud mi někdo chce sdělit informaci typu: Každej to na pohled pozná, že to neni Ferrari nebo podle zvuku motoru atd.. tak děkuji četl jsem již mnohokrát :D Nezajímá mě co si o tom autě budou myslet kolem jdoucí nebo kdokoliv jinej ..Mě se F355 zalíbila až moc, bohužel original si těžko pořídim :)
vasco
Letec

Re: Přestavba vozidla HELP pls :)

Příspěvek od vasco »

Já se bojím, že tady ti neporadíme. Já ti mohu říct jen toto (převeď si to na auta...)

Obrázek
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Přestavba vozidla HELP pls :)

Příspěvek od bloody cardinal »

+1

ferarri není o vzhledu, ale o jízdě. Nech si pontiac a stav se za náma a šetři na skutečné ferrari.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Odpovědět