BMW Divize
Re: BMW Divize
Já tedy
Popravdě řečeno nevím, jestli bych měl "odvahu" si takovouhle kombinaci objednat jen podle konfigurátoru / katalogu, ale klobouk dolů před tím, kdo si to "lajzne" a takhle pěkně to trefí. Dost dobré.
Popravdě řečeno nevím, jestli bych měl "odvahu" si takovouhle kombinaci objednat jen podle konfigurátoru / katalogu, ale klobouk dolů před tím, kdo si to "lajzne" a takhle pěkně to trefí. Dost dobré.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Za mě taky supr, mně se tyhlety úchylárny hooodně líbí...
Škoda že není počalouněná i palubka... takhle mi to přijde nic moc, ale barva kůže i dřevo
2.9T RWD
trosku tam nesedia pedaly, ale to je najmenej dat dole, a volant som nevedel trafit farbu ked som objednaval, ten je vo vcelku beznej zimt, a v aute mam farbu s kodom Z1XX... bol tam predtym stvorramenny tanier a to ee
E46 330d & 330xiA
jo a až fčíl sem si fšimnul (kromě kůže a dřeva, který sou pro mně bléééééé): velký displej rádia...... fůůůůj
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tmavší dřevo, líp trefit barvu volantu, manuál 330i a nemá to chyby... úchylárna k pohledání, hnedle bych v tom jezdil
Slow and serious