A to já i s AR občas blikám - někteří příslušníci po odchytu piráta přestávají měřit...VS* píše:Tak to já jim piráta rád rozvášním...a ano-velmi se bavím tím že zaplatí případně přijde o papíry-jelikož je to čistě jeho chyba že chce závodit atd! Kdyby dodržoval limity tak se mu to nestane! Já si AR koupil pro svoji potřebu a protože mě to baví a ne abych blikal a varoval ostatní... Jen ať platí když jezdí rychle.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Občas se stane-já si rád počkám
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Sorry, ale tohle je prostě normální hajzlovina. Sice je to jeho věc, jestli bude závodit nebo ne, ale provokovat jsi začal ty s úmyslem mu uškodit.VS* píše:Tak to já jim piráta rád rozvášním...a ano-velmi se bavím tím že zaplatí případně přijde o papíry-jelikož je to čistě jeho chyba že chce závodit atd! Kdyby dodržoval limity tak se mu to nestane! Já si AR koupil pro svoji potřebu a protože mě to baví a ne abych blikal a varoval ostatní... Jen ať platí když jezdí rychle.
Rychlost zabíjí!
Stejnou taktiku využívá i PČR
navíc já nikomu nenajíždim do kufru jako oni aby přidal atd,to ne -ale to že se rozhodne držet tempo kterým si v klidu jedu já až ho předjedu je čistě jeho problém. Kdo dodržuje limity tak se nemá čeho bát! Ale nejlepší jsou "rovnokšilťáci" v načipovaných golfechIII
navíc já nikomu nenajíždim do kufru jako oni aby přidal atd,to ne -ale to že se rozhodne držet tempo kterým si v klidu jedu já až ho předjedu je čistě jeho problém. Kdo dodržuje limity tak se nemá čeho bát! Ale nejlepší jsou "rovnokšilťáci" v načipovaných golfechIII
to sice ano a taky ji považuju za svinstvo
jestli je to tak, jak popisuješ, dobré, na to bych se taky vysral - jeho věc. já to pochopil tak, že před radary schválně provokuješ ostatní, aby se do nich chytli a pak máš z toho škodolibou radost.
jestli je to tak, jak popisuješ, dobré, na to bych se taky vysral - jeho věc. já to pochopil tak, že před radary schválně provokuješ ostatní, aby se do nich chytli a pak máš z toho škodolibou radost.
Rychlost zabíjí!
Když se mě drží a spustí detektor tak hodím blinkr,jdu ke kraji a přibrzdím si-někteří střelci pak mají pocit vítěze když mě předjedou... Ale přiznám se že když ho pak chytnou tak radost mám
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže já uvažují o tom, že si objednám vývoj Android a možná i iPhone aplikace, ale přesto to jde mimo mě a já z toho nemám radost. To je fakt bobovská logika.řidičBOB píše:Akorát, že tohle jde zcela mimo Vás a velmi pochybuji nad tím, že z toho máte radost.
Pochopil jste to naprosto správně a komu se to povede, tak jej ostatní pochválí, když to nevyjde, tak jsou zklamaní, že se to nepovedlo.aikoN píše:já to pochopil tak, že před radary schválně provokuješ ostatní, aby se do nich chytli a pak máš z toho škodolibou radost.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně Vy, který již 17 let pouze přebalujete krabice.AntiRadary.cz píše:Aha, takže já uvažují o tom, že si objednám vývoj Android a možná i iPhone aplikace, ale přesto to jde mimo mě a já z toho nemám radost. To je fakt bobovská logika.
A teď fakt tu o Karkulce!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale aby bylo dost tlachání o inženýrově hovně, tak dneska celé dopoledne laser PČR na Rozvadosvské:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zeptám se ještě tu, na štšrboholské spojce směrem na čerňák jsou dvě nové kamery u Agipky (nebo sem si jich nikdy nevšiml) ty jen počítají auta či co to je?
SSS - vdechne tě do života