Auto pro nováčka
Re: Auto pro nováčka
V inzerátu má nalítáno 290 tisíc
Já to nemám přes inzerci, ale jestli jsi někde našel, tak je to asi před přetočením
Třeba to bylo v servisu a omylem to nechali na zvedáku se zařazenou zpátečkou a plnym plynem
2.0i 107kW
Možné je všechno .
Takže, přední brzy jdou rovnou pryč. Jsou celkem ve špatném stavu, takže tam pujdou nové. Dále jsem zjistil vůli, auto táhne doprava. Takže v servise jim ještě řeknu, ať se podívají na geometrii.
- GeneHawkins
- Letec
Co si představuješ pod pojmem "geometrie"?
Zjednodušeně řečeno, geometrie kol neboli geometrie náprav auta je seřízení osy jízdy vozidla, tak aby kola skláněli k vozovce správný uhel. Správné seřízení geometrie Vám zajistí mimo jiné rovnoměrné sjíždění pneumatik a tím se prodlouží jejich životnost. Navíc správné měření geometrie zajistí optimální jízdní vlastnosti Vašeho vozidla ( odstraní se tím velmi časté "táhnutí" vozidla doleva, či doprava).
- GeneHawkins
- Letec
Já jsem se ptal, co si pod pojmem "geometrie", respektive "ať se podívají na geometrii" představuješ ty, a ne Pneu Vulkán.
nechte ho žít ...... mladej má radost, že má kárku svých snů a to je dobře.
Niko nadžanel ko kerdža
Představuju si přesně to, co je tam napsané, jen se mě to nechce psát. Jinak pokud je mě známo, tak v autě je jen jedna geometrie a to je geometrie kol. Pokud se pletu, tak se omlouvám, nejsem totiž vševědoucí a ani sem nespadl z nebe.
Pickuper dík
Edit: GeneHawkins: Mimochodem tobě jsem už jednou psal, že tady děláš akorát spamy a že jestli tě to nezajímá, tak mě nepiš do postu.
Pickuper dík
Edit: GeneHawkins: Mimochodem tobě jsem už jednou psal, že tady děláš akorát spamy a že jestli tě to nezajímá, tak mě nepiš do postu.