Telefonologie
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
O něčem takovém také přemýšlím, ale ještě počkám, zatím je mobilní připojení k internetu moc drahé a k ničemu jinému bych to stejně moc nevyužil.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A který mobilní datový tarif je zdarma?
N9 je taky pěkná A tim, že nemá ty tři čuflíky, tak je ještě hezčíVolivovej volej píše:Považuju Lumie po stránce designové za velice zajímavé výtvory. Byla by to moje volba, kdyby nebyl iPhone. Ale jinak je to pravda - v minulých letech byla Nokia význačná díky svému softwaru, což už teď neplatí. To teď nemluvím jen o Symbianu; prostředí v "hloupých" telefonech od Nokie bylo na úrovni převyšující tehdejší konkurenci (ze které už taky skoro nikdo nezůstal naživu ).
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To je pravda, bez čuflíků je to rozhodně lepší. Argumentem Applu pro zavedení displeje ovladatelného prsty byla právě absence monofunkčních čuflíků. Jedna z věcí, na kterou u Googlu zapomněli, když kopírovali Android.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Ukradli mi telefon, tak shanim neco noveho, zaujal me galaxy nexus, ktery po upgradu na jelly bean a "project butter" krasne plynuly, coz me laka. Mnel jsem htc evo 3d a to super plynule nebylo, co jsem zkousel galaxy s2, bylo na tom stejne.
Vim ze tu nekdo nexuse mel, ale nevim proc se ho zbavoval. Mohl by se k tomu vyjadrit . Co jsem nasel na netu, tak display muze byt smouhovaty a baterka taky neni nejak extra.
Vim ze tu nekdo nexuse mel, ale nevim proc se ho zbavoval. Mohl by se k tomu vyjadrit . Co jsem nasel na netu, tak display muze byt smouhovaty a baterka taky neni nejak extra.
Nic moc baterka, horší reproduktor. Já bych si znova koupil S3
15k-10k je velky rozdil. A podle videi na youtube jsou srovnatelne rychly. Novy android tomu hodne pomaha, skoda ze jsem ho nezkusil na htc
Pro Nexus se snad prodává originál větší baterka, tak ta by to vyřešila.