Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Najdi radar.....
Podle mě tady s rozblikaným predatorem:
Podle mě tady s rozblikaným predatorem:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska u mě PČR klesla na úplné dno. D2 směr SK, rychlost přenoskama snížená na 80km/h na asi 100m a transpík s laserem.
@řB: ref jizerní ftelno: tam, kde stáli, jezdívám poctivě 50-55tacho, zato ty serepetiny nad tím, tam se občas zapomenu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rychlostní omezení je nutné dodržovat i na dálnici ve zúžení, ne? A za kolik to bylo?PaTaK píše:Dneska u mě PČR klesla na úplné dno. D2 směr SK, rychlost přenoskama snížená na 80km/h na asi 100m a transpík s laserem.
Praha, Plzeňská ulice, ramer stříbraná fabia PČR
Kdyby aspoň to zúžení, ale oni si tu rychlost stáhnou jen kvůli měřeníčku Bylo by to minimálně za 2body ale naštěstí v levým byli větší letcix2005 píše:Rychlostní omezení je nutné dodržovat i na dálnici ve zúžení, ne? A za kolik to bylo?PaTaK píše:Dneska u mě PČR klesla na úplné dno. D2 směr SK, rychlost přenoskama snížená na 80km/h na asi 100m a transpík s laserem.
Praha, Poděbradská, PČR ramer stříbrná fabia - sluníčko svítilo na hlavu, takže frekvence 33,954
Praha, Proseká ulice a dobře schovaný ramer. Normálně se tady měří laserem přibližně v místech, kde byla kasa.