Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
vloni jsem byl ve Francii a Itálii a stálo to za to, i když jsem na to měl úplně špatné auto. Napsal jsem o tom "pár" slov http://bloodycardinal.bloger.cz/Auta-a- ... ani-cast-I
... no a letos jsem byl ve Francii zas, včera jsme se vrátili, ale článek o téhle cestě ještě nemám hotov
(sry za částečný offtopic, nenašel jsem lepší vlákno )
... no a letos jsem byl ve Francii zas, včera jsme se vrátili, ale článek o téhle cestě ještě nemám hotov
(sry za částečný offtopic, nenašel jsem lepší vlákno )
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Já po Francii najezdil letos několik tis. km a příští rok jedu zase, parádní silnice.. bylo to skvělé
SSS - vdechne tě do života
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
taxem si (po skoro týdenním absťáku) fčíl qečeru vystřihnul tam a zpět svoji oblíbenou haute bečva-ebeka-bílá-ostravice.... kura provoz jak kráva, čili to nebylo nic moc.... ale pozitivum je, že tempomat drží (prozatím)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska mě při cestě z Brunnu napadlo vyprdnout sa na dálnicu a vrznout to po staré cestě.... do VY nic moc, ale z VY do KM (I/47) faaaantazie - nový asfalt, žádný provoz, přehledné rychlé zatáčky....
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
to já zas radši jezdím do z brna do vyškova nebo opačně po staré, protože dálnice je tam úplně v hajzlu
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
můj letošní výlet do Val d'Isere za lukostřelbou a horami http://bloodycardinal.bloger.cz/Auta-a- ... ukostrelba
jo a odpoledne se mi po dlouhé době podařilo trefit II/150 Bystřice p. H - ValMez skoro úplně bez provozu....
neska sem zase potkal jednoho střelce v oftáce mezi RK a MT - 1.6Crd, bílý hatch, brněnská značka.... jak ten to řezal - plná neplná, předjíždění do nevidoucí zatáčky, předjíždění zpomalující kolony proti jiné koloně, předjíždění na zebře/přechodu, předjíždění dalšího předjíždějího po krajnici .... když sem před zatáčkou u šútova (jak tam celý rok predávajú meloně, brusnice a čučoriedky) předjel (potřeboval sem na to 170+), tak sem si fšim, že to není žádný nevycválaný hejsek s bejsbolovkou na palici, ale plešatej děda důchodovýho věku.....pavproch píše:neska sem potkal dalšího takovýho střelce.... oct I. TDI (tj. 81kW jestli se nepletu) , žilinská RZ, cesta I/56 z Ostravice nahoru k a pak okolo přehrady Šance.... drtil to hooooodně slušně, dalo to práci ho "dohnat a předehnat"....pavproch píše:ditto, roomster vs. moje brambora neska poránu z Velkých Karlovic na Trojačku..... ty woe, ten to řezal.....až v těch serpentinách u hotelu horal mu pochyběly kobylky pod kapotou....Bond007 píše:kazdopadne dnes klobouk dolu pred ridicem octavie combi 1,6 tdi se kterym jsem se nahanel od Malinek az po Trencin... samozrejme jsem byl rychlejsi, ale s dost vyraznym nasazenim a hlavne v pomalejsich pasazich jsem absolutne nechapal jakou pilu muze clovek jet s tak sracskym autem
sem si neska cestou z práce (před chvílí) zase střihnul tu "svoji" okolo šanců... naprd.... motorkářů mraky, řezali to i protisměru, pitomci.... a navíc jak na bílé u parkoviště pod lanoffkou, tak na starých hamrech PaCh.... wokna dole, dvéře dokořán, čumákem k cestě a zevlili/prudili.... ale bez BBQ