Chorvatsko: Cestování
Moderátor: řidičBOB
Re: Chorvatsko: Cestování
ja uz jsem taky doma..zaitm jen dvakrat bouchl semtin a nemuzu najit chip od garaze, takze jsme uz druhy den bez aut
Caddy: mas ted v planu nejaky cesty mimo Pardubice? Abych vedel kterym mistum se vyhnout, nebo kam zavolat nekoho ze zpravarstvi na prime:) vsude kde jsi se neco dejeCaddy píše:ja uz jsem taky doma..zaitm jen dvakrat bouchl semtin a nemuzu najit chip od garaze, takze jsme uz druhy den bez aut
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- GeneHawkins
- Letec
Temelínsko vynech...Caddy píše:ja uz jsem taky doma..zaitm jen dvakrat bouchl semtin a nemuzu najit chip od garaze, takze jsme uz druhy den bez aut
Je fakt, že nejvíce tam bylo Čechů, Slováků a Poláků. Ostatní národnosti minimum.Bond007 píše:My jsme v Promajne, 2,5 km od Basky Vody no je tu asi cely cesko proto uz sem zase asi hodne dlouho nepojedu
Počasí dobrý, služby špatný a v porovnání s Itálií draho
Já byl letos na Pagu a 80% slovinců a zbytek mix všeho možného, čechá a slováku minimum. Doporučuji
tam jsem projizdel o vikendu a nic...GeneHawkins píše:Temelínsko vynech...Caddy píše:ja uz jsem taky doma..zaitm jen dvakrat bouchl semtin a nemuzu najit chip od garaze, takze jsme uz druhy den bez aut
akorat jsem se v nedeli vratil...a zjistil, ze odesla lednicka...
- GeneHawkins
- Letec
Já tě varoval.