BMW Divize
Re: BMW Divize
kámošova drahá má 330xDA e91 a za pět let byla v servisu mimo garančky enem raz.... když se proti ní na cestě vzepjal strom...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- kompakt
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, tak to je už čtvrté naftové BMW co je OK, to už nebude výjimka, ale pravidlo
Samej dýzl: 330XDA, 123D a 320D
Ona je oproti rft pohoda i ta 19" nonRFT a usetris za disky. na mym Z, ktery je urcite tvrdsi nez to vase to vazne funguje:) a aspon to vypada dobrevasco píše:To je na novém Zetku toto, já už na E92 mám nonRFT 18" a je to supr. Tady ty 19" maj profil jen 30 vzadu a je to fakt hnusná uskákaná koza, navíc se s tím denně jezdí cca 20km po celkem nekvalitních cestách, je to zlo...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ja mel 330d a byl jsem v servisu porad:) za 4 roky jezdeni stal servis jen 800 tisic:) ale aspon to nezralo vic nez 15:))
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- GeneHawkins
- Letec
Manželka si mi stěžovala, že jí na její 118d občas nejde tempomat. Když jsem s tím jel já, tak fungoval, tak jsem kroutil hlavou a moc neřešil, až najednou se mi za jízdy vypnul. Zkoumal jsem zkoumal, až jsem si všiml, že občas svítí brzdovky když nemají. Špatně seřízený brzdový spínač.pavproch píše:neska sem myslel, že ňa šlak trefí.... už zase mi nefunguje tempomat....
a dyž sem následně tu novinku telefonoval panu Vrkočovi, taxem myslel, že ten šlak trefí ho....
takže zítra brambora zase vezu na pohotovost....
brambora mám doma, teda před kanclem.... dokonce sem bez poruchy dojel až z Ostravy...
Nechval dne před večerem...
@ -pj- ref dnešní testík M550d:
krásné čtení (už jen pro tu poklonu ovladatelnosti a čitelnosti xD) ale nechtěl bych to: chrochtající mrštný parník a automatem.... to opravdu neeeee
krásné čtení (už jen pro tu poklonu ovladatelnosti a čitelnosti xD) ale nechtěl bych to: chrochtající mrštný parník a automatem.... to opravdu neeeee
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pripajam sa k pochvale testu a klobuk dole smerom k inzinierom z M Performance
No moj salok kavy to nie je (asi preto, ze kavu fakt nee)...
Tak a teraz ukazali co dokazu s 2 tonovou, dehet mrdkou, tak sup sup, chcelo by to konkurenciu pre BRZ/GT86
No moj salok kavy to nie je (asi preto, ze kavu fakt nee)...
Tak a teraz ukazali co dokazu s 2 tonovou, dehet mrdkou, tak sup sup, chcelo by to konkurenciu pre BRZ/GT86
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...