Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

vasco: G1 je opravdu super volba! Kdybych neměl PROTECTOR tak do něj jdu...ta databáze je opravdu super věc! G1 + AL singl poskytne "základní" a levnou ochranu prakticky proti všemu a to velmi kvalitně!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:Řekni si soudruhu inženýrovi - ten Ti natočí takové video, že budeš koukat tak, jak já koukám na jeho video s RX65iCZ... Kdybych s tím detektorem nenajezdil mraky km, tak bych tomu i věřil, ale takhle je to trapná sračka, která odpovídá tomu, co má soudruh inženýr v hlavě.
Já to myslel ironicky ;-) Koukal jsem na vaše fórum, něco tam je, ale spíš jen ukázky GPS, chápu, že to třeba není žádoucí ukazovat, jak (třeba i dobře) to detekuje, ale tak hodilo by se to, asi to fakt vyměním za X50 EURO CZ. Ani nevím, kdy naposled jsem měl detekce (a to najezdím cca 5000km měsíčně), zato jsem teď vjel po dlouhé době do hlavního města a proletěl jsem tam omylem jak kokot asi tři úsekovky, takže GPS bych vážně ocenil...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco: není to z důvodu, že by byly nežádoucí, ale "testeři" asi nemají štěstí na radary... Je potřeba být trpělivý. Já sám ho třeba v autě nemám, protože tam mám jiné detektory a všeho moc škodí :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Tak šup - a v pondělí si obvolejte Vaše dealerské torzo, kterej z nich mi to půjčil :D
Pokud to byla opravdu verze, která se neprodávala, tak tu měl na vyzkoušení jediný člověk, takže nic obvolávat nemusím.
řidičBOB píše:BTW: možná Vám to nedochází, ale při pokusu o diskreditaci RX65iCZ falšujete až příliš. Místo té US verze by jste tam opravdu měl dát tu íčkovou verzi =))
Kupodivu, ono to je íčková verze a navíc z oficiální CZ distribuce. Nemohu říct, že by mě to nepřekvapilo, nečekal jsem, že bude výrazně lepší než X50 Intl, ale že bude natolik horší jsem vážně nečekal. Zkusím ještě otestovat jiný kus, jestli to není vada konkrétního kusu, ale takové rozdíly v citlivosti by být neměly.
vasco píše:... zato jsem teď vjel po dlouhé době do hlavního města a proletěl jsem tam omylem jak kokot asi tři úsekovky, takže GPS bych vážně ocenil...
A nestačil by program na Androida, kde bude aktuální DB ze Stingeru? ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Pokud to byla opravdu verze, která se neprodávala, tak tu měl na vyzkoušení jediný člověk, takže nic obvolávat nemusím.
Ne - tohle, o čem mluvíte Vy - to bylo poprvé, kdy jste lhal, že se to v ČR nikdy neprodávalo.
Já měl ale o řadu měsíců později půjčenou stejnou verzi, která jste prodal Vy a která se podle Vašich slov nikdy neprodávala ;-)
AntiRadary.cz píše:Kupodivu, ono to je íčková verze a navíc z oficiální CZ distribuce. Nemohu říct, že by mě to nepřekvapilo, nečekal jsem, že bude výrazně lepší než X50 Intl, ale že bude natolik horší jsem vážně nečekal. Zkusím ještě otestovat jiný kus, jestli to není vada konkrétního kusu, ale takové rozdíly v citlivosti by být neměly.
Jasně...jestli tohle bylo RX65iCZ, tak já si jí dám k obědu. Vy jste levej jako Lenin.
AntiRadary.cz píše:A nestačil by program na Androida, kde bude aktuální DB ze Stingeru? ;)
Tak jestli jste to dělal Vy, tak to zas tak aktuální nebude...když Vy ani nepoznáte, co radar je a co není (viz. normicek :D ) --- a to prosím po 17ti letech v oboru... :-?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Ne - tohle, o čem mluvíte Vy - to bylo poprvé, kdy jste lhal, že se to v ČR nikdy neprodávalo.
Já měl ale o řadu měsíců později půjčenou stejnou verzi, která jste prodal Vy a která se podle Vašich slov nikdy neprodávala ;-)
Vy v tom máte ale pěkný guláš, už se ani nedivím, že o Stingeru produkujete takové kecy, když ani nevíte, kdy a jaké verze se v ČR prodávaly.
řidičBOB píše:Jasně...jestli tohle bylo RX65iCZ, tak já si jí dám k obědu. Vy jste levej jako Lenin.
Tak to dobrou chuť, ale nejdříve mi jej musíte zaplatit a pak si ten gastronomický zážitek nenechám ujít!

řidičBOB píše:Tak jestli jste to dělal Vy, tak to zas tak aktuální nebude...když Vy ani nepoznáte, co radar je a co není (viz. normicek :D ) --- a to prosím po 17ti letech v oboru... :-?
Tak jestli poznám nebo nepoznám, ale pokutu za rychlost jsem za posledních 20 let zatím neplatil, na rozdíl od vás a některých zaměstnanců konkurenčních firem, kteří se chlubí, že pražské radary mají v malíčku!
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne ned 19 srp 22:07, celkem upraveno 1 x.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Vy v tom máte ale pěkný guláš, už se ani nedivím, že o Stingeru produkujete takové kecy, když ani nevíte, kdy a jaké verze se v ČR prodávaly.
Já v tom guláš nemám...ale já mluvím o voze a Vy o koze. Nemohu za to, že Vám dělá problém i chápání elementárního textu. Ale rusky to kvůli Vám psát nebudu.
AntiRadary.cz píše:Tak to dobrou chuť, ale nejdříve mi jej musíte zaplatit a pak si ten gastronomický zážitek nenechám ujít!
http://www.youtube.com/watch?v=8iRbLNRqymE
Jak souvisí tohle video s tím detektorem s bídnou detekcí? To si jako myslíte, že Vám, starému lháři, tohle uvěřím? Nenechte se vysmát!
AntiRadary.cz píše:Tak jestli poznám nebo nepoznám, ale pokutu za rychlost jsem za posledních 20 let zatím neplatil, na rozdíl od vás a některých zaměstnanců konkurenčních firem, kteří se chlubí, že pražské radary mají v malíčku!
Už s tou lží začínáte být trapný - když už si mne berete do té své ukotané a prolhané držky: já jsem platil pokutu za rychlost cca 240 km od Prahy a rozhodně to nebyl stacionár, ale Passat R36. Žádnou jinou pokutu za rychlost jsem neplatil a ani jsem nebyl u žádného takového přestupkového jednání přistižen. :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tohle opravdu nemá smysl, nechápete text, nechápete souvislosti, ale klidně z toho obviníte oponenta ... A když vám dojdou argumenty, začnete protivníka urážet. To je opravdu nemoc.

Na videu je přesně ten detektor, který se zúčastnil testu na Průmyslové a nikde jsem nepsal, že jste pokutu platil v Praze, ovšem někteří vaši kamarádi a zaměstnanci konkurence, kteří prý znají pražské radary dokonale, právě na jednom takovém změření byli!

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takže jsme opět u toho, že neovládáte základy mluvnice a děláte chytrého.
AntiRadary.cz píše:Tak jestli poznám nebo nepoznám, ale pokutu za rychlost jsem za posledních 20 let zatím neplatil, na rozdíl od vás a některých zaměstnanců konkurenčních firem, kteří se chlubí, že pražské radary mají v malíčku!
Jestliže to napíšete takto, tak významově myslíte mne a některé zaměstnance a jako určení místa na konci věty je Praha, resp. radary v Pze...a v neposlední řadě se bavíme o tom, že Vy jste, na rozdíl ode mne a dalších, pokutu již 20 let neplatil.
Opravdu si zaplaťte doučování, protože vidím, že ruský jazyk bude asi více odlišný od toho českého nebo si raději větu 5x po sobě přečtěte než jí pošlete na sklo.
AntiRadary.cz píše:Tohle opravdu nemá smysl, nechápete text, nechápete souvislosti, ale klidně z toho obviníte oponenta ... A když vám dojdou argumenty, začnete protivníka urážet. To je opravdu nemoc.
Tak ještě jednou a pomalu: Vy mluvíte a máte na mysli zařízení, které jste půjčil Robertovi a poté, co se ukázalo, že má FP a nevalné detekce, tak jste prohlásil, že se v CZ nikdy neprodávalo, byť jste ho půjčoval s tím, že jste chtěl, aby ho Robert prodával. Takže vlastně i přiznáváte, že jste se pokusil nalákat obchodního partnera tím, že jste mu zapůjčil testovací kus, o kterém jste věděl, že se v ČR prodávat nebude - ale tohle přiznání je nad rámec naší diskuze.
Já ale mluvím o zařízení, které vykazovalo stejné "vady," ale bylo Vámi vyexpedováno mnohem později ;-)
Žádné argumenty mi nedocházejí a ještě jsem Vás neurazil. No a nakonec, Vy nejste žádný protivník.
A asi jsem nemocný - mám na Vás a Vaše nehorázné lži alergii.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Takže jsme opět u toho, že neovládáte základy mluvnice a děláte chytrého. Žádné argumenty mi nedocházejí a ještě jsem Vás neurazil.
Nemocným se nemá odporovat. A ty lži, o kterých tady neustále mluvíte, jsou jenom výplodem vaši nemocné hlavy a ani jednu z nich jste důvěryhodně neprokázal, na rozdíl od mých tvrzení! B-)

Odpovědět