Chorvatsko: Cestování
Moderátor: řidičBOB
Re: Chorvatsko: Cestování
jo a to se tu pry jeste potuluje zralok, co utoci na lidi, vcera se soused divil, jak si troufame daleko na more
My jsme v Promajne, 2,5 km od Basky Vody no je tu asi cely cesko proto uz sem zase asi hodne dlouho nepojedu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
zkusim domluvit s Loganem nejaky sraz, ze bychom to vzali prijednom
jo, to je presne ono
Bond: hele, nejaky tip, kam bychom mohli sednout na neco? V nejakych normalnich financnich mezich ) Do Basky Vody se mi zajizdet nechce, to stacilo jednou a je to peklo, nechapu, jak tam nekdo muze dobrovolne jet a bydlet (projet se tam skoro neda, uzke ulicky, aut a lidi jak sracek, zaparkovat nemozne...) Tak nejlepe nekde bokem..nebo nevim, jak to vypada u vas...s Loganem uz si pisu, ze bychom treba dneska vecer neco spichli...on je tu s RS3
Bond: hele, nejaky tip, kam bychom mohli sednout na neco? V nejakych normalnich financnich mezich ) Do Basky Vody se mi zajizdet nechce, to stacilo jednou a je to peklo, nechapu, jak tam nekdo muze dobrovolne jet a bydlet (projet se tam skoro neda, uzke ulicky, aut a lidi jak sracek, zaparkovat nemozne...) Tak nejlepe nekde bokem..nebo nevim, jak to vypada u vas...s Loganem uz si pisu, ze bychom treba dneska vecer neco spichli...on je tu s RS3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jeste ze uz jsem doma, pivo nic moc, vsude samej cech a hrozny horko
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak doma máš lepší asi jen to pivo, jinak je to nastejno
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
my jsme se včera vrátili z Val d'Isere, kde bylo v noci 9°C a přes den do 25... už aby byl listopad
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW