BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
PhDr. Vladimír Železný vždy tvrdil, že "za to může počítač"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na vysvětlenou proč si myslím, že za to servis nemože: dyž se mi na briketě (oct II 1,9TDI) po cca 4 letech a 220kkm začala nahodile objevovat závada "ŘJ" (bez jakýchkoli souvislostí to občas spadlo do nouzáku), tak jsem absolvoval bezvýsledné martýrium po asi 6 značkových i neznačkových vyhlášených i vřele doporučovaných servisech, včetně diagnostiky (posílané do Ml. Boleslavi), kdy jediným výsledkem byla výměna půlky auta (po záruce, čili za peníze), ale do nouzáku to padalo dál.... až (víceméně náhodou) kolega elektrikář zjistil, že jeden drátek se zlomil a dává falešné signály.... od tý doby víc než 100kkm bez problema.... takžeasitak...
což mi samozřejmě nebrání být nasraný na mnichov, páč:
13 měsíců/55kkm =
2x přetesňovaná a nakonec vyměněná rozvodovka
vyměněná převodovka
vyměněný 1 nebo 2 vystřikovače
výměněný reléový blok
vyměněná ŘJ
fčíl ten modul ovládání reléového bloku a bůhví co ještě
a myslím, že se ešče něco chystá aji v motoru, bo z něj - někdy - jdou hooodně hlasité zvuky "zpěvu" klíňáků....
a to prosím, to autí není ani páteční ani pondělní, bylo vyrobeno uprostředka "normálního" týdne bez svátků a dovolených (čt 19.5.20111)
13 měsíců/55kkm =
vyměněná převodovka
výměněný reléový blok
vyměněná ŘJ
a myslím, že se ešče něco chystá aji v motoru, bo z něj - někdy - jdou hooodně hlasité zvuky "zpěvu" klíňáků....
a to prosím, to autí není ani páteční ani pondělní, bylo vyrobeno uprostředka "normálního" týdne bez svátků a dovolených (čt 19.5.20111)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Smekam pred tvoji trpelivosti se servisem BMW. Otazka: kdyz tam ses takhle porad, jak to mas se zapujcenim nahradniho vozidla? Dostavas nebo ne, nebo si ho pujcujes za vlastni?pavproch píše:na vysvětlenou proč si myslím, že za to servis nemože: dyž se mi na briketě (oct II 1,9TDI) po cca 4 letech a 220kkm začala nahodile objevovat závada "ŘJ" (bez jakýchkoli souvislostí to občas spadlo do nouzáku), tak jsem absolvoval bezvýsledné martýrium po asi 6 značkových i neznačkových vyhlášených i vřele doporučovaných servisech, včetně diagnostiky (posílané do Ml. Boleslavi), kdy jediným výsledkem byla výměna půlky auta (po záruce, čili za peníze), ale do nouzáku to padalo dál.... až (víceméně náhodou) kolega elektrikář zjistil, že jeden drátek se zlomil a dává falešné signály.... od tý doby víc než 100kkm bez problema.... takžeasitak...
13 měsíců/55kkm =
vyměněná převodovka
výměněný reléový blok
vyměněná ŘJ
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
náhradní auto samozřejmě dostávám (když ho chci a potřebuju), zadarmo (platím úpouze spotřebované PHM)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: To už je slušný seznam závad... A přitom kdyby se mě někdo zeptal na nové auto s nejmenší pravděpodobností poruchy, řekl bych asi BMW s atmo benzínem a manuálem, na že bych jich v nabídce zbývalo mnoho. No jo, jistoty starého světa postupně mizí, známému se zase docela slušně sype Subaru Forester, taky atmo benzín manuál kupovaný nový. Zlatý Fiat Croma turbodiesel
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
hmmm, tak me kdyz umreli sterace (nejdriv nevedeli cim to je a pak menili modul), tak mi bylo vysvetleno ze na to nemam narok, nebot auto je pojizdne a ze si samozrejme auto pujcit muzu, ale za dvojku/den bez DPH...pavproch píše:náhradní auto samozřejmě dostávám (když ho chci a potřebuju), zadarmo (platím úpouze spotřebované PHM)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
presne tohle na me zkusili v renocaru, kdyz opravovali jimi dodrene dvere. po me otazce, jestli si ze me delaji prdel, uz jen nasledovalo oznameni, ze nahradni auto bude nachystano.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Kdy je možné v rámci záruky odstoupit od kupní smlouvy a vrátit auto?
Ale jinak bohužel je to tak, náladovost a poruchovost nových aut stojí za <>. A je třeba si uvědomit, že v servisech dělají většinou vyučení lidé kteří za boha nemůžou přijít na to, co jim to ti VŠ inženýři vymysleli.
No jsem zvědav kdy tohle skončí, když si vzpoomenu, že pp vydržel se skautem asi 30tkm kvůli prodlevy výkonu a cukání tak už teďka je 25tkm přes hranici "nasranosti".
Ale jinak bohužel je to tak, náladovost a poruchovost nových aut stojí za <>. A je třeba si uvědomit, že v servisech dělají většinou vyučení lidé kteří za boha nemůžou přijít na to, co jim to ti VŠ inženýři vymysleli.
No jsem zvědav kdy tohle skončí, když si vzpoomenu, že pp vydržel se skautem asi 30tkm kvůli prodlevy výkonu a cukání tak už teďka je 25tkm přes hranici "nasranosti".
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Dallen: Teoreticky máš právo vrátit zboží, pokud se ta stejná závada objeví během záruční doby potřetí nebo pokud není prodejce schopen závadu odstranit a nedomluvíte se jinak (např. na slevě apod.). V reálu je vrátit auto a dostat zpět peníze asi stejně snadné jako utopit vodníka
Bavím se samozřejmě o koupi podle občanského zákoníku. Podle obchodního je to složitější, v podstatě podle toho, co si strany sjednají ve smlouvě.
Bavím se samozřejmě o koupi podle občanského zákoníku. Podle obchodního je to složitější, v podstatě podle toho, co si strany sjednají ve smlouvě.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
No právě jednou už jsem slyšel z nějakého blízkého zdroje o vrácení auta a tehdy to pro mě byla docela novinka. Ono hned si člověk uvědomí, že 2 roky záruka je prd. Normální člověk nalítá do 20tkm ročně(rodina) a řešit tyhle problémy co řeší -pp- po záruce tak to už se asi vyplatí koupit rovnou nové auto
AR166V6, F850 Special