Liga proti xichtoknize

Volné diskuse na libovolná témata...
pavproch
Letec

Re: Liga proti xichtoknize

Příspěvek od pavproch »

a taky dyž dou všichni (jak vovce) jedním směrem, tak já zásadně čurám proti proudu... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

To jsme na tom podobně. Taky mám mokro v botech.
lacomme
Autoškolák

Příspěvek od lacomme »

pavproch píše:...., ale já su prostě stará zkostnatělá konzerva, co FB nechce, nepotřebuj, odmítá... :D

http://automaticboard.com/datingdetail- ... ch_56.html

Hádám že tohle asi nebude zakladatel tématu? Nejspíš se jedná o shodu jmen :D
Hledám ženu přiměřeného věku, kterou už nebaví být sama.Nechci dělat jen finanční výpomoc. Pro život ve dvou se vším co k němu patří - mám profil na facebooku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak to fakt jako nejsu já... :D

zdravím jmenovce a přeju ščastnou ruku při losování... :D
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Prašanovky si taky nechtěl a teď si z nich udělaný :D
Skutečně jak už někdo psal na OF, myslím, že zrovna pavprochovi by se facebook hodně zamlouval \:D/
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já myslím, že ne.... dyž si scu pokecat (a to pouze o věcech, které mě baví - tj zádveří a brmbrmbrm, ešče by mě bavila politika, aly to si pro mě brzo přišli), tak mám pokecy, a dyž scu jít s někým na pivo, tak mi není líto (pár kaček) za telefonát, páč je to víc osobní než nějaký ajsíkjů nebo FB...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref prašanovky..... njn.... odpruženou widli na bajka sem tež dal až asi 10let po mainstreamu...
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Příspěvek od enthusiastic.driver »

Dallen píše:A jinak jak tady píšete o úniku informací. Na rozdíl od všech fór (af není vyjímkou) na facebooku se člověk nedostane k obsahu pokud není přihlášen a dle nastavení uživatele (a maj to tak všichni) pokud ho člověk nemá v přátelích.
Na všech fórech si může člověk přečíst příspěvek kohokoliv a není moc těžké většinou dohledat o koho ve skutečnosti jde.
Např. paranoik pavproch, na jiném foru měl ještě nedávno odkaz na soukromé stránky a znich se pokud si dobře pamatuju dalo nalinkovat na stránky jeho firmy, pět kliků a člověk věděl jméno, sídlo firmy mohl si projet živnostenský rejstřík atd. takže kdo chce ten si najde každého ať s facebookem nebo bez.
S tím bych byl umírněný. Při psaní na veřejný profil se dostane k obsahu každý. Při psaní na soukromý profil se opět dostane k obsahu téměř každý (přítel přítele) a takové ty rádoby omezovbací set-upy --> viditelné jen pro "zadej skupinu" mají tolik výjimek, že tvoje posty a fotky můžou vidět lidi, o kterých to ani nevíš..

Navíc mě na FB mrdá systém mazání údajů, který je složitý a nepřehledný - přesně proto, aby tam všichni všechno nechali. Ukázkovým příkladem budiž historie chatu - při stisknutí křížku nedojde ke smazání nýbrž k trvalé archivaci!

No a nový profil timeline, to už je taková alfa verze velkého bratra, komplexní historie každého uživatele bude dohledatelná pár kliky myši.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Když máš veřejný profil tak je veřejný. Když je viditelnost pouze pro přátele tak vidí pouze přátelé. A timeline je taky přeci dobrovolný.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

timeline aspoň pro mě dobrovolný nebyl. prostě jeden den normálka, druhý den timeline bez možnosti vrátit zpět
Rychlost zabíjí!
Odpovědět